LIFESTYLE

Andreea Raicu, mărturisiri emoţionante: ‘Mă înecam de plâns și aș fi facut orice să nu plece’

libertatea.ro

Andreea Raicu a avut curajul să vorbească cu sinceritate despre traumele trăite în trecut. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că îi este foarte greu să treacă peste despărțiri, momentele de adio fiind cele mai greu de suportat și de depășit.

Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, a trecut prin câteva relații care, deși erau solide și de lungă durată, într-un final au ajuns să se destrame și să lase în urmă foarte multă durere.

CITEȘTE ȘI: Trucul incredibil de simplu al Andreei Berecleanu: Cum scapă de petele de pe faţă

Vedeta a explicat de unde provine această frică de despărțire pe care o are și se pare că rădăcinile se află undeva în copilăria sa când era nevoită deseori să se despartă de mama sa:

„Urăsc despărțirile. Întotdeauna le-am urât, fie că era vorba de o despărțire de un iubit, un coleg, un angajat, fie și de un lucru. Știu că acest lucru mi se trage din copilărie, când mama mea pleca foarte des, fiind însoțitoare de bord.

Deși eram înconjurată de foarte multă dragoste, pe care o primeam de la bunica, mătuși, tată, veri care mă răsfățau mereu, eu aveam nevoie de mama și de prezența ei. Și fiecare plecare a ei era o despărțire dureroasă.

Îmi aduc aminte foarte clar și în ziua de astăzi un moment în care ea era acasă, rezervă la telefon pentru o cursă și a fost sunată că trebuie să se pregatească să plece chiar a doua zi într-o călătorie timp de o lună. Nu îmi venea să cred.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Mi-aduc aminte perfect cât de tare plângeam și o imploram să nu plece, în timp ce ea își călca uniforma albă cu dungi turcoaz. Mă înecam de plâns și aș fi facut orice, încolăcită la picioarele ei, să nu plece. Simțeam că dacă pleacă, se termină pământul”, – a mărturisitAndreea Raicu pe blogul său.

Comentarii: