NUTRITIE

Băutura care poate înlocui masa de seară: Te ajută să pierzi rapid în greutate

Băutura care poate înlocui masa de seară: Te ajută să pierzi rapid în greutate. Este ideală pentru oricine dorește să slăbească.

Băutura care poate înlocui cina

Dacă vrei să slăbești rapid, cel mai bine este să înlocuiești cina cu un ayran pentru slăbit. Cantitatea de 200 ml este destul de suficientă. Consumând-o seara, puteți să normalizați ușor și rapid procesul de digestie, să vă saturați corpul cu minerale și vitamine utile.

CITEȘTE ȘI: Efectul pe care iaurtul îl are asupra sângelui: De ce să îl consumi zilnic

Dacă vă faceți un obicei din a bea un pahar din această băutură seara, veți observa rapid cum ați slăbit și v-ați îmbunătățit sănătatea, potrivit actualno.com. Folosiți-o atât în forma sa pură, cât și în prepararea diferitelor mâncăruri: supe, salate, diverse cocktailuri.

Este necesar doar ca restul componentelor să fie dietetice. Ayran nu va înlocui pur și simplu o cină întreagă. În plus, este opțiunea perfectă pentru zilele de curățare. În acest scop, este necesar să beți 2 litri din această băutură trei zile la rând. În acest timp, puteți, de asemenea, să beți numai apă potabilă curată.

Această băutură conține un întreg complex de oligoelemente și bacterii vii. Este o sursă naturală de vitamine și aminoacizi. Consumul moderat de ayran va vindeca și curăța organismul, îl va satura cu energie și veselie.

CITEȘTE ȘI: Marea contribuție a iaurtului: Impactul pe care îl are asupra organismului

Băutura care poate înlocui masa de seară: Cum prepari Ayran

Ingrediente:

  • 400g de iaurt natural
  • 400 ml de apa
  • o lingurita rasa de sare

Mod de preparare:

Într-un vas mai mare amestecăm iaurtul cu sarea cu ajutorul unui tel. Se adaugă apa, puțin câte puțin, până se incorporează în totalitate, amestecând bine bine. E important să nu se pună toată apa dintr-o dată. Puteți adăga mai mult iaurt, dacă este prea lichid amestecul. Depinde de preferința fiecăruia.

Comentarii: