LIFESTYLE

Brigitte și Pastramă, nuntă opulentă, dar și cu tradiții țigănești! De ce s-a dezbrăcat mireasa de rochia de mii de euro și ce incidente au enervat-o la culme

sursa: Pro TV

Povestea începută în ”Ferma” Pro TV-ului dintre Brigitte, fostă Năstase, și Florin Pastramă s-a încheiat ieri, în sfârșit, în fața peotului și cu o petrecere de pomină, așa cum și-a dorit mireasa. Chiar dacă mulți au acuzat o regie marca postului tv numărul 1 din țară, iată că până aici fie scepticii au greșit, fie protagoniștii s-au ținut bine de scenariu.

În fine, până la anunțul unui eventual divorț în direct, am asistat cu toții, fie că vrem sau nu, la evenimentul monden al săptămânii, filmat – cum altfel? – exclusiv de Pro TV.

Totul a fost după pofta ce-a poftit-o fosta doamnă Năstase, acum Pastramă, în cel mai mic detaliu. De la cununia penticostală, pe pajiștea din fața sălii de petrecere, până la decorul cu trandafiri albi și perle, de la primirea invitaților în acorduri de harpă până la surprizele din meniu: pe lângă caracatiță,  ficat de gâscă sau calamar, bucătarii au pregătit și ”puiul a la Brigitte”, inspirat după o rețetă din ”Fermă”.

Desigur, nu toate au ieșit perfect, iar unul dintre momentele inedite au fost pe punctul de a o face pe mireasă să-și iasă din fire. Brigitte s-a enervat teribil pentru că fluturii care trebuiau să zboare ca-n filme lin atunci când Pastramă a deschis cutia n-au ieșit la zbor imediat și apoi s-au repezit haotic în fața miresei!

Citește și:  Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Mireasa a purtat… trei rochii!

Brigitte Pastramă și-a dorit enorm ca lumea să vorbească mult despre nunta și mai ales despre ținutele ei. Așa că din cei 100 de mii de euro cheltuiți pe eveniment, 30 de mii s-au dus numai pe rochiile ei, comandate la designerul israelian care le-a îmbrăcat pe Beyonce și pe Jennifer Lopez.

Mai întâi, la cununia religioasă, Brigitte a îmbrăcat rochia din dantelă brodată, cu decolteu adânc și cu umeri goi, și cu o trenă de trei metri. La dansul mirilor, vedeta tv s-a schimbat într-o rochie  mulată și spectaculoasă, iar pe cap a purtat tot o diademă, dar nu la fel ca prima, ci una mai simplă.

Însă surpriza cea mare a fost când aproape de spartul petrecerii, Brigitte a apărut pe ring în straie… țigănești. Cu cămașă roșie, fustă înflorată și o salbă cu bănuți în păr, Brigitte a dansat în picioarele goale de dragul soțului ei, care a spus mereu că face parte din etnia romă.

De altfel, Florin Pastramă, chiar dacă a trecut la penticostali, a respectat înainte de nuntă toate obiceiurile țigănești, începând cu îmbrăcatul mirelui de către rude. Spre bucuria mamei lui, care a plâns de emoție. Pentru Pastramă e prima căsnicie, în timp ce vulcanica lui soție este deja la mariajul cu numărul 4!

Comentarii: