LIFESTYLE

Campioana europeană la tir, la volan! Laura Coman a testat maşina pe care ar putea să o primească dacă va câștiga o medalie la Tokyo

Laura Coman este cotată printre favorite la un loc pe podiumul de la Tokyo în proba de pușcă aer comprimat 10 m. Dar nu simte încă vreo presiune. Ba chiar spune că mai multe emoţii a avut… la volan. A făcut un drive-test cu „japoneza” care poate veni la pachet cu gloria şi medalia pe care le poate câştiga la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„A fost o experiență frumoasă, surprinzătoare, nu am mai condus până acum o mașină hibrid și sunt foarte încântată. Mi-am intrat puțin în formă, știu ce mă așteaptă și o să lupt din toate puterile pentru a putea fi deținătoarea unei astfel de mașini. Tokyo poate să se întâmple și mâine, mă simt pregătită chiar din momentul acesta să pot participa în orice zi ca și cum ar fi Jocurile Olimpice”, mărturiseşte campioana europeană.

Citeşte şi: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ

Prima sportivă din România la olimpiada din Japonia

Poate că nu o ştiţi încă pe Laura Coman, având în vedere că tirul nu este un sport popular nici măcar cât şahul… Dar o veţi şti cu siguranţă după olimpiada de la anul, pentru că ea va fi sportiva din România care va intra prima în competiție, chiar în ziua de debut. De aceea, Laura va „sări” peste festivitatea de deschidere de la Tokyo.

„Pe 25 iulie, la ora 8 dimineața, voi avea primul foc de tras. Este prima ediție la care particip și-mi doream enorm să pot participa la deschidere, dar ăsta e programul. Orice medalie ar șterge acest regret”, recunoaşte campioana europeană la tir.

Anul acesta a fost unul bogat pentru Laura Coman, care și-a trecut în palmares titlul european și medalia de aur la Jocurile Europene în proba de pușcă aer comprimat 10m.

Comentarii: