REVIEW

Ce calități au cei mai buni tipsteri

FOTO: 10pariuri.ro

Între pariori și tipsteri există o linie foarte subțire. 

De fapt, putem spune că tipsterii sunt pariori cu experiență mai mare sau mai mică în lumea pariurilor, care reușesc să facă predicții fotbal sau predicții tenis bune determinând alte persoane pasionate de pariuri să parieze ținând cont de predicțiile lor. Ce calități au cei mai buni tipsteri? Citiți cu atenție următorul articol și veți descoperi. 

Sunt pasionați de sportul pentru care oferă ponturi/pronosticuri

Tipsterii cu experiență sunt într-adevăr pasionați de sportul pentru care oferă pronosticuri. Urmăresc meciuri, citesc articole, caută informații care pot afecta cotele … fac lucruri imperios necesare. 

 Își fac suficient timp pentru a analiza corect meciurile

Este necesar să dispună de câteva ore pe zi pentru a face o cercetare corespunzătoare. Nu este suficient să se uite la cele mai recente rezultate, la câteva statistici și să citească ultimele rapoarte despre jocuri. Cei mai buni pariori petrec multe ore făcând cercetări. 

 Își mențin calmul și sunt raționali în perioade de neșansă

Chiar și cel mai bun parior din lume face pronosticuri greșite din când în când. Factorul aleatoriu la pariuri este cheia pe termen scurt. Nu este posibil să se evite dezavantajele, mai devreme sau mai târziu vor apărea. Intensitatea pagubelor va depinde de cât de agresivă este miza. Există mulți tipsteri grozavi care și-au distrus  rezultatele, deoarece nu au reușit să se controleze singuri. Depășirea și creșterea mizelor pentru recuperarea pierderilor sunt 2 greșeli ale pariorilor clasici.

 Da, toți pariorii pot face un pariu la cota de 1.40 fără să se gândească prea mult fiind au vrut să recupereze banii pierduți în unele pariuri anterioare.  Și îi pierdut … Menținerea lucidității în perioadele de neșansăeste este una dintre cele mai dificile calități de găsit la un tipster. De asemenea, este important să nu credeți că aveți superputeri atunci când aveți noroc și câștigați încontinuu. Încrederea este bună la pariuri, dar excesul de încredere este foarte periculos.

Își pot gestiona bugetul în mod conservator

Acest punct este legat de cel precedent. Există mulți pariori buni care strică totul, deoarece strategia de gestionare a bugetului este prea riscantă. Dacă miza voastră este prea mare, ghinionul va mai devreme sau mai târziu. Vă sugerăm să nu riscați mult din buget pe un singur pariu dacă cotele dvs. medii sunt aproape de 2,0  sau chiar mai mari. 

Știu să fie modești

S-ar putea să existe unele excepții, dar, în general, cei mai buni tipsteri sunt modești, deoarece știu cât de dificil este să câștigi pariuri pe bani. Nu este ușor să învingi marjele caselor de pariuri pe termen lung. Este indicat să nu aveți încredere în tipsteri care vorbesc cu multă convingere și care promit că vă ajută să câștigați bani cu sfaturile lor. Cei mai buni tipsteri sunt precauți și nu promit sau nu garantează randamente pozitive, chiar dacă au încredere în ei și știu că ar putea face acest lucru.

Se pricep la matematică

Câștigarea pariurilor sportive constă în estimarea probabilităților mai bune decât piața, ținând cont de marjele caselor de pariuri. Dacă șansele ca o echipă să câștige sunt de 1,75, probabilitatea voastră ar trebui să fie mai mare de 1 / 1,75 = 57,1% pentru a paria pe această echipă, dacă sunteți pariori raționali. Evident, nimeni nu poate estima probabilitățile cu exactitate. Tipsterii buni își pot da seama dacă unele cote sunt prea mari sau prea mici, în funcție de experiența lor. 

Virtutea intuiției

Considerăm că intuiția se construiește de-a lungul anilor, după ce ați făcut mii și mii de pariuri. Unii pariori vor reuși asta mai devreme și alții mai târziu, dar toți pariorii  inteligenți și tipsterii buni au această abilitate care îi face unici.

Se concentrează pe proces, nu pe rezultate

Pariorii și tipsterii fără experiență adesea fac greșeala de a lega un rezultat câștigător de propria lor predicție, în timp ce un rezultat pierdut ar putea fi considerat doar ghinion. În realitate, legătura dintre cauză și efect în medii extrem de incerte precum pariurile sportive este foarte slabă. Când luăm în considerare doar un pariu, câștigul poate fi considerat doar o chestiune de noroc. Norocul joacă un rol foarte mare. Relația dintre predicții și rezultatele începe să apară abia după plasarea a sute de pariuri. În consecință, tipsterii ar trebui să aibă curajul să gândească probabilistic, nu determinist, să uite de rezultate după ce au avut loc, indiferent dacă acestea sunt câștiguri sau pierderi și să se concentreze exclusiv pe procesul analitic.

Câștigarea de bani pe termen lung din pariuri este dificilă și, oricine dorește să încerce, ar trebui să aibă calitățile menționate mai sus. Succes!

Comentarii: