LIFESTYLE

Ce uită cârcotașii să menționeze despre Monica Tatoiu, eternul invitat în studiourile tv! Este doctor în matematică, a construit un imperiu în industria cosmeticelor și se luptă cu cancerul de la 23 de ani

Despre Monica Tatoiu ar fi multe de spus. Și nu în sensul ăla peiorativ cum că ”Tatoiu știe tot”. În fond și la urma urmei, Monica Tatoiu a fost una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România și a avut parte încă din copilărie de o educație anume, tatăl ei fiind un medic cardiolog celebru pe vremuri.

Despre Tatoiu cea guralivă pe care o vedeți prin toate studiourile tv probabil puțini mai cunoașteți faptul că are o doctorat în matematică, obținut în 1990 la Universitatea din Iași, iar din 1996 a condus cu mână de fier o cunoscută companie de cosmetice din care a făcut practic un imperiu. Însă toată lumea o știe Monica Tatoiu, invitatul permanent al studiourilor tv, indiferent de tema emisiunilor, de la politică la medicină.

Să nu credeți totuși că deși a avut tot ceea ce și-a dorit, nu a dus niciodată dorul banilor și și-a trăit viața așa cum a vrut, destinul a fost doar generos cu celebra femeie de afaceri. Încă din tinerețe, Monica Tatoiu trăiește o mare dramă.

Citește și: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Mai tare decât cancerul!

Că este o femeie dintr-o bucată, se vede de la mare depărtare. Că este optimistă și luptătoare, ne putem da seama nu doar din combativitatea ei pe micile ecrane, ci și din cariera profesională. Pensionar de lux, Monica Tatoiu se și bucură acum de un venit substanțial lunar despre care spune chiar ea. „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român. Nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, mărtuisește Tatoiu.

Dar cum se spune în telenovele, și bogații mai plâng. Iar drama Monicăi Tatoiu a început de pe vremea când ea era doar o copilă. A avut probleme încă de la 14 ani, dar la 23 de ani s-a declanșat o hemoragie care a durat șase luni, scrie Click. La scurt timp, medicii aveau să-i pună un diagnostic teribil: cancer de col uterin și o trimiteau la operație. Încăpățânată însă și crescută în familie de doctor, Monica a căutat răspunsuri și în alte direcții și așa a scăpat de cuțit. Ba chiar a reușit să aducă pe lume un băiat, pe Victor, singurul ei copil.

Peste ani, vechile probleme ale afaceristei au reapărut. Iar după analize, i s-a spus că ”poate muri oricând”. Dar, cum obișnuiește să spună, credința poate opri orice boală.

„Am avut un cancer de endometru și nu m-am operat. Este sub control. Am o proteză de șold, sunt Robocop. Am o proteză totală că am avut parondontoză și mi-au căzut toți dinții din cauza fumatului”mărturisea recent Monica Tatoiu la Antena Stars.

 

 

 

 

Comentarii: