LIFESTYLE

Cine ar fi crezut asta despre Vica Blochina? Cea mai mediatizată amantă de la noi nu are viața perfectă pe care o afișează

O simplă privire pe conturile de socializare ale Vicăi Blochina lasă impresia de fericire totală. De viață fără griji, având în vedere că Vica e toată ziua la televizor în diverse show-uri, petrece noapte de noapte și se lăfăie în lux în cele mai exotice vacanțe de pe planetă.

Este liberă, și-și permite orice moft, e operată toată și mișună admiratorii în jurul ei, are copil mare jovială, are un copil mare, ce mai, viața pe care și-ar dori-o oricine. Oare?

Vica Blochina, fostă balerină la Melody  care a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani și care i-a și făcut un copil fostului selecționer, a spus însă adevărul.

CITEȘTE ȘI: Creierul se ”autodevorează” atunci când nu dormim suficient /STUDIU

Când fiul ei Edan a decis să se mute și să locuiască la tatăl lui, Pițurcă, anul trecut, a trecut printr-o cruntă depresie. Din care și-a imaginat că va scăpa de sărbători, când a mers o lună în Thailanda.

Doar că de acolo s-a întors cu Covid, o formă deloc ușoară, iar izolarea a aruncat-o iar în ghearele depresiei. Din care a scăpat după 6 luni. „Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog.

M-am dus la biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, a povestit Vica Blochina, pentru EGO.

 

 

 

 

Comentarii: