LIFESTYLE

Cornelia Catanga a făcut un anunț-șoc după 33 de ani de relație: «Nu mai suntem împreună din aprilie»!

E drept, când vine vorba de Cornelia Catanga – cea mai cunoscută cântăreață de muzică lăutărească în momentul ăsta – nu pot fi multe surprize. Dar o despărțire de bărbatul cu care trăiește de mai bine de 33 de ani, nu și-a imaginat nimeni că se va întâmpla. Dar iată, anunțul a fost făcut chiar de artistă, la Antena Stars.

„Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. (…) Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește”, a spus Cornelia Catanga la ”Star Matinal”.

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) Cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a mai mărturisit Catanga.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Divorț cu repetiție

Catanga a făcut nunta cu Pădureanu abia în 2014, când avea deja 56 de ani! Dar după o vreme, a vrut să… divorțeze, dintr-un motiv bizar. Solista de muzică lăutărească a spus că de când s-a măritat, nu îi mai merge bine.

„Lucruile s-au schimbat în rău. De când m-am căsătorit, nu-mi merge bine. Și financiar este foarte prost. Mă gândesc că nașii nu au făcut-o cu plăcere. Nu au plătit nici lumânările. Vreau să știe toată lumea că am depus acțiune de divorț.

Este vorba doar de actul în sine. Noi suntem aceeași familie frumoasă. Poate că nu mai vreau să port acest nume de Pădureanu. Vreau să revin la numele meu. Iubirea există între noi doi, dar nu mai vreau să-i port numele.”, spunea cântăreața atunci la ”Teo Show”!

 

 

 

Comentarii: