LIFESTYLE

Cristi Borcea îi face ode Valentinei Pelinel, dar surpriză: nu ea este femeia în care are cea mai mare încredere!

Când vine vorba de amor și amor propriu, Cristi Borcea recunoaște. Nimic nu îi stă în cale. Chiar el mărturisește că pentru a o avea pe Valentina Pelinel, nu a avut scrupule.

Și-a propus să o facă a lui chiar dacă atunci când a pus ochii pe ea, el era însurat cu Mihaela, o avea și pe Alina drept amantă, iar ea era măritată cu Cristian Boureanu.

”Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar, va fi cu mine și va fi mama copiilor mei… Am fost tot timpul cu ea, tot timpul.”, povestește afaceristul în interviul acordat lui Denise Rifai, la Kanal D.

Și despre actuala doamnă Borcea, afaceristul care are copii cu 4 femei vorbește numai în termeni siropoși. Pentru ea, este convins că și-ar schimba năravul, chiar dacă o spune mai cu jumătate de gură și râzând cu subînțeles. Surpriza nu e însă asta. Și nici măcar aceea că Borcea a făcut ce n-a reușit nimeni: să-și adune nevestele la aceeași masă.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Mihaela Borcea și Alina Vidican și-au refăcut viața

Când își laudă actuala nevastă, Borcea nu uită să spună cuvinte frumoase și de celelalte două foste soții. Care sunt mamele perfecte și cu care are o relație ca-n filme, chiar dacă atât Mihaela, cât și Alina au și ele alți bărbați în viața lor. Secretul?

”Pentru ele, este Dumnezeu și eu…indiferent cu cine sunt. Și nu, nu sunt ”modest”, pentru că eu le dau oxigenul…eu îi țin, eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții, copiii au pe numele lor tot ceea ce le trebuie… Le ofer tot, fiecare are o relație, și Alina și Mihaela au relații cu doi bărbați extraordinari.”, spune Borcea, care lămurește și legendele cu averea lui lăsată pe mâna soțiilor.

Nu le-a lăsat nicio afacere lor și nu le-a trecut nimic pe numele lor. Casele pe care le-au primit atât Mihaela, cât și Alina, plus celelalte proprietăți, sunt toate în acte ale copiilor.

”Femeile ca să poată să n-o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor că după aia spun că li se cuvine! Mama este singura femeie în care am încredere totală.”, mărturisește milionarul tot la Kanal D.

 

 

 

 

Comentarii: