LIFESTYLE

Cum l-a ajutat Oana Zăvoranu pe fostul soţ să facă bani. Legătura dintre Pepe şi Oana, pasiuni şi controverse

Cei mai romantici dintre dumneavoastră aţi lăcrimat cu siguranţă  pe ultima piesă lansată de Pepe chiar de Valentine’s Day.  E drept că latino-loverul n-a mai avut niciodată o aşa melodie şi parcă n-a părut nicicând atât de pătruns.  La scurt timp după lansare, „Îmi pasă” a intrat direct în trendingul Youtube, adunând milionul de vizualizări în doar câteva zile.

E drept că şi eu, ca şi cei mai mulţi dintre amatorii de muzică, l-am aplaudat pe artist. Apoi am început să observ că textul scris de o tânără compozitoare descrie parcă o parte din trecutul amoros al lui Pepe. Nu doar mie mi s-a părut asta. În majoritatea comentariilor, Pepe era întrebat dacă îi mai pasă de… Oana Zăvoranu.

 

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Controversele au adus piesa în atenţia publicului

Şi dacă nu ai fost fan Pepe sau ţi-ar fi displăcut muzica lui, îndată ce s-a iscat iureşul, cu siguranţă, din curiozitate ai fi apăsat play pe piesa respectivă.

După primele două strofe şi o poză, fantoma Oanei Zăvoranu, cu care Pepe a fost căsătorit aproape 5 ani, bântuie parcă prin cântec. Citiţi doar aceste versuri: „Spune-mi, trăieşti iubirea aia din poveşti… Ai dat de cel ce te iubeşte aşa cum vrei şi acum sunteţi gata să fiţi trei”, şi apoi gândiţi-vă puţin, ce vă vine în minte? Că în ultimul an, căsătorită şi ea acum cu altcineva, Zăvoranca spune prin toate studiourile tv că vrea un copil.

Desigur, după lansare, invitat la rându-i la diverse emisiuni, Pepe a negat orice legătură cu fosta nevastă.  Zâmbind. Nu a avut nimic de pierdut, de data aceasta, din asocierea cu numele Oanei. Ci doar de câştigat. Poate a fost chiar vorba despre o strategie, ar fi comentat apropiaţi ai vedetei tv. Un plan de promovare care a avut succes.

 

Oana şi Pepe, telenovelă pe ecrane, dar şi în viaţă

Căsnicia Oanei Zăvoranu şi Pepe s-a încheiat cu un scandal-monstru după ce 5 ani de iubire pătimaşă. Fosta prezentatoare şi actriţă l-a înşelat, a sărit atunci Pepe, care a aruncat bomba. Oana a comis adulter, iar  televiziunile au luat foc. S-au certat, s-au acuzat, s-au dat în judecată unul pe celălalt pentru furt, pentru calomnie, pentru orice, şi au divorţat. „Cadoul” a fost făcut de ziua Oanei, la notar, acolo unde Pepe i-a adus şi un tort.

De iertat, nu s-au iertat niciodată unul pe celălalt. Cârcotaşii spun că din prea multă iubire. Sau orgoliu. Iar de uitat, este clar că indiferent de sentimente, nu au cum să se uite.

 

Pepe, un tată fericit, Oana, tot cu pisicile

După divorţ şi circ, fiecare a mers pe drumul lui. Cântăreţul s-a căsătorit cu Raluca şi este tatăl a două fetiţe superbe pe care le divinizează. A devenit o prezenţă constantă a show-urilor tv, iar cu muzica îi merge bine.

În schimb, viaţa Oanei s-a asemănat cu montaigne rousse, de la despărţirea cu Pepe. Procese cu vrăjitoarele care au deposedat-o de sute de mii de euro, promiţându-i împăcarea cu fostul soţ. Tentative de suicid, ritualuri sataniste – Zăvoranca autproclamându-ase fiica lui Lucifer -, scandaluri imense cu mama ei Mărioara, dar şi pentru averea ei, după moartea acesteia. Oana a părut că-şi găseşte liniştea după ce a vândut cimitirul primit moştenire şi s-a căsătorit.

A venit moartea motanului Marty, peste care milionara din Dorobanţi, apărătoarea ferventă a drepturilor animalelor, nu a putut trece. Şi-a împăiat pisoiul şi îl ţine în dressing, dar a mai adoptat şi alte feline care să-i ţină companie.

 

Citeşte şi: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

 

Zăvoranca vrea copil de la… mamă-purtătoare!

De când se ştie, colerica Oana a avut o fobie pentru gravide şi graviditate. „În sarcină, reţii apă, te umfli, îţi creşte burta, nu pot, nu este pentru mine, mi-e frică…”, a mărturisit recent pentru Kanald D vedeta tv.

Însă dorinţa de a deveni a mamă a început să pună stăpânire pe ea. Şi a găsit soluţia. Acum doi ani, Oana şi soţul ei, Alex Ashraf, au anunţat că organizează casting pentru mamă-purtătoare.

„De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Sunt capabilă să-i ofer afecţiune, pentru că eu sunt un om foarte sensibil.”, a mărturisit în stilu-i caracteristic Oana.

Zăvoranca ar fi oferit 100 de mii de euro pentru mama-purtătoare, doar că legislaţia din România nu permite aşa ceva. Deocamdată, a oprit demersurile însă nu a renunţat la idee şi se gândeşte să continue cu ideea în Statele Unite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: