REVIEW

Cum să joci sloturi ca un profesionist

Potrivit Statista, sloturile sunt cele mai populare și atractive jocuri de cazino online. Ceea ce este important este cum să joci ca un profesionist, chiar dacă ești un novice. Mulți recomandă să joci la sloturile progresive care oferă cele mai mari premii; alții preferă să prezică momentul în care un joc de sloturi va da lovitura; în timp ce alții văd jocul ca pe un simplu joc de noroc care poate merge în ambele sensuri, „câștig sau pierdere”.

Dacă tu nu ești sigur ce înseamnă sloturile pentru tine încă, cel mai bine încerci un joc de pragmatic play demo astfel nu vei pierde din banii propri!

Alege sloturile ce oferă cele mai mari câștiguri

Ar trebui alese sloturile cu cel mai mare RTP. Marja casei, care este calculată ca procent, demonstrează avantajul pe care îl are un cazinou asupra jucătorilor săi. RTP, pe de altă parte, este, de asemenea, exprimat în procente și reprezintă suma pe care un jucător ar putea anticipa că o va primi de la cazinou în urma unui pariu sau a unui pariu pe parcursul unui anumit interval de timp. Datorită avantajului cazinoului, jucătorii ar trebui să aleagă sloturile cu cele mai mari rate RTP pentru a încasa cele mai mari câștiguri. Sloturile au adesea RTP-uri între 90% și 96%.
Alege întotdeauna jocuri cu un RTP de 96%, dacă este posibil. Verifică recenziile jocurilor de pe internet pentru RTP-ul unui slot dacă ești îngrijorat. De obicei, acestea includ această informație.

Monitorizează variația/volatilitatea jocului de sloturi ales

Varianța sau volatilitatea sloturilor variază în funcție de furnizor și de joc. De exemplu, nivelurile de volatilitate într-un joc de sloturi pot fi ridicate sau scăzute. Jocurile cu volatilitate ridicată includ perioade lungi de secetă înainte ca un jucător să câștige sau să obțină un premiu, dar oferă și jackpoturi extrem de mari. Cele mai mari rate de plată sunt pentru o volatilitate ridicată.

Cu toate acestea, probabilitatea ca un jucător să nimerească o combinație câștigătoare este relativ scăzută. Cu toate acestea, jocurile de păcănele cu volatilitate scăzută permit jucătorilor să câștige mai frecvent. Dar premiile în bani sunt mai mici. Decizia ta se va baza pe preferințe. Deoarece cazinourile rețin aceste informații, este o provocare pentru jucătorii noi să evalueze nivelul de volatilitate. Cu toate acestea, toate informațiile pertinente despre un joc de păcănele sunt disponibile pe site-urile de recenzii de pe internet și la furnizorii de jocuri.

Profită de bonusuri precum rotirile gratuite

Pentru majoritatea profesioniștilor, jocul gratuit este alternativa ideală, ceea ce este posibil cu ajutorul bonusurilor gratuite. Cu rotiri gratuite, jucătorii pot controla una sau mai multe sesiuni de joc fără a cheltui bani. Învârtirile gratuite și bonusurile pot ajuta, de asemenea, la reducerea avantajului casei. Bonusul fără depunere le oferă jucătorilor timp de joc gratuit fără a fi nevoie să facă o depunere inițială. O altă opțiune foarte apreciată de jucători este bonusul fără miză, care scutește jucătorul de a îndeplini cerințele de pariere cu orice sumă de bani sau bonus primit. Învârtirile gratuite și bonusurile fără depunere sunt oferite de obicei ca stimulente de bun venit și sunt accesibile exclusiv jucătorilor noi. Alte promoții includ cashback sau bonusuri pentru depozite ulterioare.

Ia în considerare recenziile altor jucători

Poți găsi recenzii ale jucătorilor pentru o mulțime de serii de jocuri bine-cunoscute. Ca urmare, înainte de a începe un joc de sloturi, jucătorii ar trebui să citească întotdeauna recenziile și evaluările. Factorul major este că participanții își împărtășesc dificultățile, perspectivele asupra jocului, dimensiunile pariurilor și sumele câștigate. Ca urmare, poți afla mai multe despre un anumit slot înainte de a-l juca. În plus, jucarea continuă a acelui slot sporește șansele de câștig.

Cu toate acestea, găsirea informațiilor pentru un slot mai puțin cunoscut ar putea fi dificilă și ar putea duce la mai multe pierderi decât câștiguri. În plus, pentru că nu sunt familiare jucătorului, simbolurile câștigătoare precum Scatters sau Wilds care produc cele mai mari câștiguri ar putea fi dificil de localizat în timpul jocului.

Joacă jocuri diferite, dar pentru o perioadă de timp definită

În cazul jocurilor de sloturi, accesarea aceluiași mod de joc devine inutilă. Strategia ta s-ar putea să se îmbunătățească la început, dar ai putea continua să ajungi la aceleași concluzii și să pierzi bani în timp. Există numeroase sloturi profitabile și bine-cunoscute disponibile. În aceeași ordine de idei, jucătorii ar putea testa sloturi recente și bine-primite care oferă premii uriașe online. Joacă un joc pentru o anumită perioadă de timp, apoi oprește-te și alege altul.

După un anumit timp, te poți întoarce la jocul inițial.

Concluzie

Este timpul să pui în practică toate cunoștințele și abilitățile pe care le-ai învățat după ce ai identificat toate componentele cheie ale jocurilor de păcănele.

Comentarii: