LIFESTYLE

Dacă şi Pamela Anderson a ajuns să fie înşelată… Cine era iubitul celebrei bombe sexy şi de ce îl acuză Pamela

sursa: fox news

Dacă Shakira şi Pique au demonstrat că dragostea este aşa cum zice Julio Iglesias în cântecele lui, adică nu ţine cont de frontiere şi nu are vârstă, mai că era să credem că şi Pamela Anderson vine cu argumente în sprijinul ideii.

Ei bine, vraja s-a rupt. Iar bomba sexy după care au suspinat şi încă mai suspină bărbaţi de pe întreaga planetă vine şi spune că teoria e una, practica e alta. Tocmai i-a dat papucii iubitului ei mult mai tânăr şi celebru pe… Instagram.

Diva lansată în showbizz de formele voluptoase la vedere din soap opera Baywatch trăia o poveste de amor cu campionul mondial la fotbal, francezul Adil Rami. De dragul lui, Pamela cea încă voluptoasă la 51 de ani traversase Oceanul şi se mutase la Marseille de doi ani.

Doar că ceva s-a întâmplat şi, furioasă, actriţa s-a răzbunat public, a rupt relaţia şi l-a acuzat pe partenerul cu 18 ani mai tânăr că a dus o viaţă dublă, că este un monstru şi că a minţit-o!

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Actriţa susţine că fotbalistul ar fi lovit-o!

”Ultimii doi ani din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită. Era o… ‘mare dragoste’? Sunt devastată să aflu că Adil ducea o viață dublă“, aşa a început mesajul urcat de Pamela pe contul ei de Instagram, mesaj care a ajuns acum în toate tabloidele mapamondului.

“Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente foarte aproape de soțiile lor și îi numea ‘monștri’… Dar el e și mai rău de atât. El le-a mințit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în felul ăsta? Și sunt sigură că nu au fost doar două. El este adevăratul monstru!”, a răbufnit Pamela în faţa prietenilor ei virtuali.

Şi nu e tot. Sunt publicaţii care scriu că actrița susține că Rami a lovit-o și a amenințat-o de mai multe ori. Din acest motiv, și-ar fi luat o gardă de corp, ca să nu pățească ceva după despărțire. Fotbalistul francez a afirmat că o respectă pe fosta iubită, dar că nu ar fi trebuit să facă publice niște lucruri din viața lor intimă.

 

Comentarii: