RELATII

De ce femeile preferă ”BĂIEȚII RĂI” și îi ignoră pe cei buni

Foto: Pinterest.com

Barbatii buni au tot mai putine sanse sa fie observati de catre femei, asta desi, logic, te gandesti ca sunt cel mai bun „material” pentru o casnicie fericita si de durata. Si totusi, de ce sunt ignorati, trecuti cu vederea? De ce si-au capatat aceasta „faima proasta”?

Femeile adora barbatii misteriosi, care nu le lasa sa se apropie suficient de mult, care pastreaza distanta intaratandu-le. Cu toate astea, abia atunci cand incep sa se maturizeze si sa se gandeasca la o eventuala casatorie, femeile ajung sa inteleaga ce este important in viata si sa aprecieze un barbat bun. Sau mai exact atunci cand realizeaza ca, de fapt, „baiat rau” se traduce mai degraba prin „magar”.

Atat femeile, cat si barbatii au nevoie de entuziasm si animatie in viata lor. Femeile isi doresc pe cineva rar, unic, iar barbatii vor ceea ce nu au altii pentru a se putea simti speciali.

Femeile fug de baietii buni pentru ca „bun” suna a „mediocru” ori pentru ca „bun” nu pare totuna cu „extraordinar”. Totusi, dupa ce au intalnit unul, doi sau trei baieti rai, vor realiza ca e mult mai simplu sa gasesti acest gen de barbati.

Mituri ciudate despre SEX care chiar sunt adevărate! Iată ce poți păți în timpul partidelor de sex

Lucrurile pe care doar femeile le cred sexy, NU și bărbații

Motivul pentru care e bine să faci sex în FIECARE noapte

Din pacate, femeile ajung sa realizeze acest lucru dupa ani de zile in care au refuzat sistematic avansurile acelor baieti buni. Baieti buni care, la randul lor, au ajuns si ei sa intoarca foaia si sa se comporte ca cei cu succes. Pentru ca oricat ar vrea ei sa fie buni, daca femeile nu ii accepta, atunci le ofera ceea ce isi doresc, potrivit studentie.ro.

Foto: Pinterest.com

Barbatul bun este cel pe care femeia il va cauta abia dupa ce a facut suficient de multe erori. Pentru ca, nu-i asa, oamenii invata din greseli. Femeile ajung sa il observe pe „tipul de treaba” abia dupa ce au vazut cu ochii lor cum relatiile pe care le-au avut au esuat lamentabil una dupa alta.

TOP 5 / Cele mai ROMANTICE poziţii

Trucuri pentru a face POZIȚIA „femeia deasupra” mult mai interesantă

Poziţii erotice ideale pentru femeile PLINUȚE

Barbatul bun nu este atragator pentru ele pana in momentul in care nu isi dau seama ca este exact ceea ce au nevoie. Cand realizeaza ca tipul de treaba este interesant si mai spontan atunci cand are alaturi femeia potrivita. Pentru ca nu depinde doar de barbat sa faca viata frumoasa, ci si femeia trebuie sa lucreze cot la cot pentru a duce relatia in punctul dorit. La urma urmei, e vorba despre un parteneriat.

Comentarii: