LIFESTYLE

De la școlărița cu bentiță, la diva de podium de acum! Vicepremierul Raluca Turcan a cotizat intens la cabinetele chirurgilor esteticieni, zic analiștii Lăudată de designeri, criticată de omul de rând

În anul 2000, când s-a lansat în politică, era precum o elevă cuminte în banca ei, cu unghiuțele tăiate și cu bentița de rigoare. Mai că am fi condundat-o cu o școlăriță. Acum însă Raluca Turcan, dacă iese din rigorile protocolului de vicepremier și ținutele office de firmă, aduce mai degrabă cu o bombă sexy, numai bună pentru tabloide.

Și asta, desigur, grație seriei de schimbări, de la stil vestimentar la operații estetice, în urmă cărora abia dacă îți mai dai seama că este vorba despre ea.

Citește și: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Lăudată de designeri, criticată de omul de rând

Când Raluca Turcan a intrat în PNL nu era pusă la punct cu tendințele în materie de modă. Fosta consilieră a ex-președintelui PNL Theodor Stolojan avea aproape la orice fustă sau rochiță cordeluța aferentă, iar părul nu prea avea tangență cu stiliștii.

Dar fizicul vicepremierului actual a cunoscut o metamorfoză continuă, din clipa în care cariera politică a intrat în ascensiune. Acum își alege cu grijă piesele vestimentare, apelează la ținute de la branduri celebre și chiar exclusiviste, ceea ce a făcut să fie remarcată și lăudată de creatori de modă precum Cătălin Botezatu. Raluca Turcan a urcat inclusiv pe pasarelă și a defilat în anul 2010, la Bucharest Fashion Week, prezentând o rochie de seară din colecţia Galinei Pânzaru.

Dar dacă stilul și noua coafură, de tip first lady, i se potrivesc și primesc doar aprecieri, când vine vorba despre intervențiile estetice nu toată lumea este de acord că arată senzațional. Ba mai mult, unii cârcotași susțin că Raluca Turcan a cam exagerat cu vizitele la cabinetele esteticienilor.

Deși nu a povestit niciodată că s-ar fi ”tunat”, se vede cu ochiul liber că vicepremierul cabinetului Orban și-a ajustat chipul. Medicii specialiști spun, la o analiză amănunțită, că și-ar fi făcut lifting de sprâncene cu fire de suspensie și și-a îndepărtat cearcănele. Pentru acest lucru, fie s-a injectat, fie și-a făcut o blefaroplastie inferioară. De asemenea, Raluca Turcan pare să fi umblat și la buze, pe care le-a conturat puternic, dar și la șanțurile nazolabiale care nu se mai disting datorită injecțiilor cu botox.

 

Comentarii: