LIFESTYLE

Decizie-şoc a Ronei Hartner! La ce renunţă actriţa, convinsă că de asta s-a îmbolnăvit de cancer, şi ce schimbări de plan a făcut în privinţa nunţii!

sursa: Pro TV

Pentru Rona Hartner a fost până acum un an extraordinar de greu. Doar firea ei jovială, spirituală şi credinţa ei extremă au făcut ca totul să nu capete accente dramatice. Pentru că actriţa chiar a trecut şi traversează încă o perioadă cruntă a vieţii ei, pe care iată, încearcă să o echilibreze prin momente speciale şi frumoase, cum ar fi nunta şi căsătoria cu iubitul ei, dj-ul francez Herve.

Să dăm puţin filmul înapoi şi să vedem cum Rona Hartner abia începuse filmările la “Marea demascare”, undeva prin luna februarie, când a ajuns la spital. A fost operată de urgenţă pentru că avea o tumoare pe colon. Operaţia a durat şase ore, iar tratamentul specific cancerului la colon nu s-a terminat încă: “Mai am de făcut două chimioterapii, pe 25 septembrie le termin şi apoi la o săptămână mă mărit. Fac înot şi merg pe bicicletă şi nu mă mai supăr din nimic”, mărturiseşte Rona Hartner în ziarul Click.

Actriţa şochează însă când anunţă şi că a renunţat la un lucru important până acum în economia carierei ei. Şi ştiţi bine că Rona Hartner a fost o obişnuită a show-urilor tv autohtone, ca jurat, concurent sau invitat. “După aceste show-uri m-am îmbolnăvit şi nu mai vreau să particip în emisiuni în care mă enervez, ies din emisiune pentru că nu-mi face bine. De la aceste emisiuni de televiziune mi s-a tras cancerul la colon”, ne-a mai povestit Rona Hartner.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

O nuntă pe Coasta de Azur şi o nuntă în România

Deşi iniţial anunţase ba că se mărită în mai, ba că la anul, Rona Hartner s-a gândit bine şi a ales să facă totul cât mai rapid. Vrea să se bucure de moment cât mai repede, aşa că mai doar o lună până la fericitul eveniment care o mai face să uite de nenorocita de boală.

“Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro”, este anunţul făcut de artistă tot în ziarul Click.

Tot acolo unde dezvăluie şi marea supriză. „Am decis să ne căsătorim în România pe 7 octombrie, luni, pentru că avem multe concerte. Voi veni în ţară şi vom petrece alături de prieteni şi de familie, la un centru de evenimente din Bucureşti. Va fi prezentă şi fetiţa mea din prima căsătorie”.”, spune Rona.

 

 

 

 

Comentarii: