LIFESTYLE

E adevărat! Andreea Bălan a confirmat divorţul de George Burcea

sursa: viva.ro

De când a izbucnit scandalul, de câteva săptămâni, atât actorul George Burcea, cât mai ales cântăreaţa Andreea Bălan au încercat să nu infirme sau să confirme ceva legat de despărţirea lor. Însă bomba a explodat după ce presa tabloidă a titrat că soţul Bălancei a fost prins de poliţiştii şi testat pentru consum de droguri. Şi surpriză, a ieşit pozitiv.

Wowbiz a lămurit şi cum a ajuns să fie oprit şi testat George Burcea. Actorul tocmai fusese la secţie ca să dea explicaţii pentru scandalul pe care-l făcuse acasă la nevastă, acolo unde nu mai locuieşte de ceva timp şi unde venise ca să-şi vadă fetele. Agenţilor li s-a părut că Burcea se comportă suspect, aşa că au cerut filtru în trafic.

I s-a întocmit dosar penal după ce pe data de 21 februarie, la orele 10:00, polițiștii au constatat, în urma unui drogtest, că acesta consumase cocaină.

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Andreea a răbufnit pe Instagram

Şi deşi Andreea Bălan şi soţul hotărâseră ca el să-şi rezolve problemele cu justiția mai întâi și apoi să divorțeze, situaţia s-a schimbat. Surse din apropierea cuplului susțin că Andreea s-a săturat să aștepte o schimbare care nu va veni din partea lui George.

Fanii au tot încercat în acest timp să obţină adevărul şi chiar au acuzat-o pe Andreea că vrea publicitate. Doar că vedeta n-a mai putut şi astăzi a făcut anunţul.

Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere… Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB ?”, este mesajul solistei postat pe Instagram.

 

Comentarii: