X

Efectul incredibil al roşiei: Ce beneficii aduce tenului

La asta nu te-ai fi gândit niciodată. Ce se întâmplă dacă îţi freci faţa cu o roşie timp de trei secunde. Efectul este incredibil.

Inflamaţiile pielii nu sunt plăcute. Pielea roşie şi mâncărimile sunt agonizante. Acestea apar ca urmare a blocării foliculilor de păr.

Foloseşte roşii în rutina zilnică de înfrumuseţare a pielii. Te vor ajuta să scapi de acnee şi vor reduce aspectul cicatricelor provocate de acnee. Roşiile sunt bogate în vitaminele A, E, C, K şi B6. Acestea ajută la micşorarea porilor şi hrănesc tenul în profunzime.

Produsele de îngrijire pe care dermatologii NU le-ar cumpăra niciodată

La asta nu te-ai fi gândit: Cauzele şi remediile pentru durerea de cap

Top cei mai POTENȚI bărbaţi ai zodiacului. Află care sunt!

Dacă ai mai mult timp la dispoziţie, îţi poţi face o mască eficientă cu roşii. Taie o roşie în partea de sus în formă de X, apoi pune-o sub apă caldă şi curăţă de coajă, începând în dreptul tăieturii.

Un jurnalist celebru a slăbit 25 de kilograme. Vezi ce dietă a urmat

DE NERECUNOSCUT! Cum arată acum Catherine Zeta-Jones

Cele mai bune GLUME despre mâncare!

Scoate seminţele şi amestecă tot ce a rămas într-un blender, formând o pastă. Aplică pastă pe ten şi lasă să acţioneze timp de o ora, apoi clăteşte.

Rar mai găseşti un asemenea deliciu: Asta e noua fiţă a verii

Mirosurile care ALUNGĂ țânțarii. Iată ce trebuie să faci

Cum arată Paris Jackson, fata regelui pop, în costum de baie / VIDEO

De asemenea, poţi tăia o roşie pe jumătate şi poţi freca jumătăţile pe zonele afectate de pe ten. Tot ce trebuie să faci este să clăteşti bine apoi.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro