HOROSCOP

Top cei mai POTENȚI bărbaţi ai zodiacului. Află care sunt!

Foto: Pinterest.com

Fiecare semn zodiacal este diferit de celelalte, fiecare este definit de anumite trăsături dominante, astfel că semnele zodiacale au calități și defecte diferite. În aceeași măsură diferă și lucrurile care fac plăcere fiecărui semn zodiacal în parte, dar și virilitatea fiecărui nativ. Dacă vrei să vezi care sunt cei mai potenți bărbați, cei care domină zodiacul, citește acest articol.

Leu

Nativul din această zodie este foarte bun la pat, însă trebuie ca partenera lui să fie pe măsura aşteptărilor sale. Nu se oboseşte să impresioneze pe oricine, însă potenţa lui nu poate fi ascunsă în niciunul dintre cazuri. Este foarte energic, se gândeşte ca şi persoana de lângă el să se simtă bine şi îi place mereu să experimenteze lucruri noi în materie de sex.

Berbec

Berbecul ocupă cea de-a doua poziţie în topul celor mai potente zodii şi îşi merită din plin locul. Este foarte deschis atunci când vine vorba de sex pentru că este mândru de ceea ce deţine şi ştie ce trebuie să facă în pat. Este un profesionist, dar şi un bun vrăjitor în acelaşi timp. În mare parte a partidelor sexuale pe care le are el este cel care dă startul, care face regulile şi care este mai pasional.

Foto: Pinterest.com

Scorpion

Acest nativ este foarte curajos în pat şi nu vei fi dezamăgită de cum te va face să te simţi. Ştie cum să se mişte, ce să îţi spună în timpul partidelor de amor şi nu este egoist aşa cum sunt alţi reprezentanţi ai zodiacului. Îi place să aducă mereu ceva nou în pat, dar are nevoie ca şi iubita lui să fie la fel de îndrăzneaţă ca şi el.

Lucurile pe care NU le spune NIMENI când vine vorba de sex

Care sunt cei mai PERICULOȘI iubiți din zodiac

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Săgetător

Nu ai zice că aceşti nativi ar avea prea multe de demonstrat în pat, însă aparenţele înşală. Acest bărbat este destul de potent şi ştie cum să se poarte astfel încât şi partenera lui să se simtă bine. În ciuda imaginii de om cuminte pe care o expune, în pat devine foarte vulcanic şi pasional.

Foto: Pinterest.com

Taur

Taurii sunt tauri şi în dormitor, le place să domine, să aibă iniţiativa, sunt uşor agresivi, dar şi romantici în egală măsură. Aceşti nativi sunt buni la pat în măsura în care partenera lor se dedică la fel de mult ca şi ei. Este încăpăţânat şi nu se lasă până nu obţine ce îşi doreşte, uneori fiind sufocant sau enervant.

6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

Care sunt locurile în care femeilor le place să fie atinse și pe care bărbații le neglijează întotdeauna

Care este numărul perfect de parteneri sexuali?

Balanţă

Acest nativ este foarte stăpân pe sine şi mândru de dotările sale, însă nu de fiecare dată reuşeşte să îşi impresioneze partenera. Chiar dacă aparent promite multe…rezultatele nu sunt spectaculoase. Se poate spune că este uşor egoist şi nu încearcă să se perfecţioneze pentru iubita sa. Este jucăuş şi adoră să experimenteze tot mai multe poziţii şi situaţii noi.

Comentarii: