RELATII

Care sunt locurile în care femeilor le place să fie atinse și pe care bărbații le neglijează întotdeauna

 

Cei mai multi dintre barbati cred ca daca ating femeile pe sani, fund sau in zona vaginului vor obtine rezultate spectaculoase. Adevarul este ca sanii, fundul si vaginul femeilor contin multe terminatii nervoase, insa tot corpul femeilor este acoperit de senzori ai placerii.

Prin urmare exista multe alte parti ale corpului, adesea neglijate in timpul preludiului sau al partidei de amor pe care, daca le stimulezi, partenera ta se va simti cu adevarat speciala.

Care sunt asadar acestea:

1. Picioarele

Masajul picioarelor este unul dintre cele mai reusite modalitati de a o ajuta sa se relaxeze, mai ales dupa o zi intreaga la birou in care a stat in picioare. Pentru a-l executa intr-un mod corespunzator foloseste ulei de masaj sau lotiune. Acorda o atentie sporita degetelor si gleznelor.

2. Parul

Trecerea cu delicatete a degetelor prin parul ei este cea mai sigura cale de a-i produce furnicatiuri pe sira spinarii. Lasa-ti degetele sa maseze circular zona dintre tample si baza gatului si va fi a ta pentru totdeauna.

ȘOCANT De ce femeile își doresc SEX dur?

60% dintre femei se gândesc la el în timp ce fac sex. Și nu este partenerul lor!

Adevărul despre dependența de sex. Dezvăluirile experților

3. Ceafa

Cand sunteti singuri, saruturile sau linsul cefei iubitei ii va creste ritmul cardiac.

4. Lobul urechii

Atingerea, sarutul sau chiar muscatul usor al lobilor urechilor o va face fericita. Aceste zone delicate sunt foarte sensibile si cele mai multe dintre femei se bucura de senzatia produsa de buzele iubitului pe lobi.

5. Interiorul coapselor

Stimularea interiorului coapselor, fara a te aventura in zona vaginului, este o modalitate excelenta de a o aduce in starea potrivita pentru o partida de sex.

Ce TIPURI de sex urăsc femeile

Ce NU știai despre Melania Trump

UIMITOR! Majoritatea femeilor au ACEASTĂ fantezie  în timpul sexului

Foloseste-ti cu grija mainile si gura si saruta interiorul coapselor, apropiindu-te innebunitor de incet de zona cea mai sensibila a corpului ei, dupa care retrage-te, o data si inca o data, inainte de a merge pana la capat.

Comentarii: