RELATII

ȘOCANT De ce femeile își doresc SEX dur?

Majoritatea bărbaţilor au impresia că femeilor le place sexul romantic, respectuos şi blând, dar adevărul este exact pe dos: femeile vor sex dur, vor bărbaţi care să le domine în pat! Desigur, nu tot timpul vor avea această poftă de „răutate”, dar cu siguranţă sunt momente când viaţa sexuală are nevoie de un mic impuls.

Iată câteva motive pentru care unele femei adoră ca bărbaţii să preia controlul în pat!

Puterea e sexi

Când un bărbat dă semne că ştie ce face, că este stăpân pe abilităţile lui de amant, că preia initiativa în timpul partidei de sex şi îşi arată latura „sălbatică”, iar femeile sunt pur şi simplu topite. Doamnele iubesc bărbaţii puternici, pentru că se simt protejate!

Dăruire totală

Este foarte excitant şi eliberator pentru o femeie să se dăruiască unui bărbat pe deplin.

Vrea să se simtă dorită

Sexul dur poate să îi crească femeii stima de sine, făcând-o să se simtă dorită. Ca bărbat, închipuie-ţi că ai aşteptat câteva luni sau chiar ani pentru a face sex cu o femeie pe care o doreşti, ai avut fantezii sexuale cu ea şi, în final, ai şansa să o atingi. Lucrurile nu vor decurge, în aceste condiții, prea lent, având în vedere dorinţa imensă de sex, iar ea nu va avea niciun dubiu că este dorită cu disperare.

Durerea poate fi atât de plăcută…

Succesul trilogiei „Fifty shades of grey” este cel mai bun exemplu!  Accentul pus pe dorinţa sexuală a femeii şi pe nevoia ei de durere în timpul actului sexual a făcut din această carte un bestseller mondial. Era momentul ca și acest tabuu să fie încalcat. Pălmuirea, ciupitul, înţepatul şi muşcatul sunt gesturi care îi pot stârni la maximum cheful de sex.

Ieșirea din rutină

Plictiseala în cuplu, rutina, conduce la ruperea multor relațiii. De aceea este și nevoie de a încerca uneori ceva nou. Iar dacă uneori se transformă în mereu veți avea relația perfectă!

Comentarii: