RELATII

Obiceiurile care, fără a vă da seama, vă afectează relaţia sexuală

Foto: Pinterest.com

Vă iubiți ca în prima zi, de abia așteptați să ajungeți în dormitor, dar, deși toate premisele unor partide de neuitat ar părea îndeplinite, relația voastră sexuală lasă de dorit.

Explicațiile pot fi multe și pot cuprinde o multitudine de domenii, de la sănătate până la alimentație. Cu toate acestea, potrivit specialiștilor, cele mai des întâlnite cauze sunt propriile voastre obiceiuri care, fără să vă dați seama, vă pot influența negativ viața sexuală.

Singeți lumina atunci când faceți sex

Crezi că stingând luminile vei ascunde celulita şi colăceii de ochii iubitului, iar sexul va fi mai pasional?

Ei bine, te înşeli. Bărbaţii sunt stimulaţi de ceea ce văd. Şi dacă te-a ales să-i fii alături, cu siguranţă te consideră frumoasă. Nu-l lipsi de plăcerea de a-ţi admira goliciunea. Bărbatului îi place să vadă ce face, ce atinge, ce sărută.

Dacă stingi lumina, există riscul să pierzi din atenţia lui, iar gândurile să-i zboare la meciul de aseară sau la problemele de la serviciu şi să pierdeţi din pasiune. Încearcă o lumină difuză care să te avantajeze şi care să creeze o atmosferă romantică.

Cele mai tari COMBINAȚII de costume de baie din 2017

Cel mai mare duşman al dietei: Cafeaua şi laptele la micul dejun

6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

Lași totul pe seama lui

Apelezi la el de fiecare dată când dai de greu pentru a te ajuta? Este perfect normal. Însă te bazezi tot pe el atunci când vine vorba de sex? Ei bine, acest lucru ucide pasiunea din relaţie. Aşa că fă o schimbare şi fii tu cea care iniţiază partida de sex.

Nu numai că femeile care preiau iniţiativa sunt foarte atrăgătoare în ochii bărbaţilor, dar aşa îi vei demonstra că este dorit. Faceţi sex într-o poziţie cu femeia deasupra şi îl vei cuceri.

Vă temeți să experimentați

Timpurile se schimbă şi aşa ar trebui s-o facă şi viaţa voastră sexuală. Dacă faceţi mereu dragoste în aceleaşi poziţii, rutina se instalează, iar relaţia de cuplu va avea de suferit. Experimentaţi, încercaţi poziţii sau locații noi, pentru a aduce un suflu proaspăt relaţiei.

Comunicarea este cheia succesului, în mod special când vine vorba de actul sexual

Într-o relaţie, comunicarea joacă un rol important. De asemenea, este esenţială pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare. Degeaba faceţi sex de mai multe ori pe săptămână, dacă nu eşti mulţumită de prestaţii sau partenerul nu este satisfăcut.

Dă cărţile pe faţă şi spune-i care sunt aşteptările tale în dormitor. Nu neglija nici dorinţele lui şi întreabă-l ce-i face plăcere. Va aprecia sinceritatea ta, iar lucrurile se vor îmbunătăţi vizibil în viaţa amoroasă.

Care sunt locurile în care femeilor le place să fie atinse și pe care bărbații le neglijează întotdeauna

Care este numărul perfect de parteneri sexuali?

Alimentele care te ajută la ALBIREA dinților

Nu aşeza sexul pe ultimul loc în lista ta de priorităţi

Ca şi dieta, exerciţiile fizice sau cumpărăturile, sexul este important pentru starea de bine.

Încearcă să readuci flacăra pasiunii în relaţia ta şi nu aşeza sexul pe ultimul loc în lista ta de priorităţi. Nu numai că îţi oferă orgasme minunate, dar partidele dese de amor îţi pot face viaţa mai frumoasă. Cum? Sporesc dragostea pe care ţi-o poartă partenerul şi te ajută să arăţi mai tânără. Iar beneficiile nu se opresc aici.

O viaţă sexuală activă poate ajuta organismul în multe feluri, specialiştii recomandându-l nu doar pentru plăcere, ci din motive medicale.

Comentarii: