RELATII

Ai un partener LENEȘ?

Dacă partenerul tău nu este tocmai actorul principal din Fifty Shades of Gray, iar poziţia lui preferată este mai mereu cea „stând pe spate”, nu dispera! Chiar și așa stând lucrurile, nu înseamnă că trebuie să aveţi o viaţă sexuală plictisitoare. Trebuie doar ca tu să fii cea dinamică şi să aduci pasiunea în dormitor. Iată câteva poziţii care vă vor aduce orgasme, fără prea mult efort! Și, cine știe, poate și el va începe să se schimbe, doar pofta vine mâncând, nu-i așa?

Femeia deasupra

El se întinde pe spate, cu capul sprijinit de o pernă şi cu picioarele uşor depărtate. Tu te vei aşeza deasupra lui, cu picioarele şi mâinile sprijinite de pat. Pentru mai multă plăcere, ţine genunchii cât mai apropiaţi.

Şezlongul

Această poziţie necesită puţin efort din partea ta, însă merită. Şi asta pentru că permite o penetrare adâncă şi stimularea punctului G. Iubitul tău se întinde pe spate, cu picioarele uşor depărtate. Aşază-te deasupra, cu faţa spre partener. Apoi lasă-te pe spate până atingi podeaua cu mâinile.

Afternoon Delight

Este o poziţie confortabilă pentru amândoi, ideală pentru zilele leneşe, petrecute în pat. Iubitul tău se întinde pe o parte, iar tu în faţa lui, cu genunchii îndoiţi şi picioarele sprijinite pe şoldul lui.

Coşul

Pentru această poziţie, iubitul tău se va aşeza pe podea sau pe o saltea tare, cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Tu te vei aşeza în braţele lui şi vei fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării. Partenerul va avea mâinile libere pentru a-ţi oferi extra stimulare.

X

Întinde-te pe o parte, cu un picior uşor ridicat. Partenerul tău se va aşeza şi el pe o parte, strecurându-se între picioarele tale. Iubitul tău îşi va plasa mâinile pe umerii tăi pentru a controla ritmul penetrării.

Comentarii: