RELATII

Care este numărul perfect de parteneri sexuali?

Foto: Pinterest.com

Deși un subiect tabu între parteneri, „istoricul„ sexual al partenerului este unul dintre lucrurile pe care fiecare dintre parteneri ar dori să-l afle despre celălalt. Cu toate acestea, atât bărbații, cât și femeile sunt de acord în ceea ce privește numărul de experiențe sexuale, diferențele fiind doar asupra importanței cunoașterii acestui număr de către partener.

Un nou studiu a dezvăluit că atât bărbaţii cât şi femeile cred că 12 este numărul ideal de parteneri sexuali, înainte să începi o relaţie serioasă, arată Daily Mail.

Cercetarea, realizată de Illicit Encounters (un site de dating pentru oameni căsătoriţi), a ajuns la concluzia că 12 este, într-adevăr, un număr magic, deoarece arată că o persoană este „aventurieră, libertină şi tranzitorie din punct de vedere sexual“.

Potrivit constatărilor, dacă ai mai puţin de 10 parteneri sexuali eşti considerat o persoană „prea conservatoare“ şi „neexperimentată“. De cealaltă parte, persoanele care au avut mai mult de 19 parteneri sexuali sunt probabil „prea egoiste“, „greu de satisfăcut“ sau „prea dornici să sară de la un partener la altul“.

Totul despre SEX-APPEAL și cum poți să fii SEXY

SURPRINZĂTOR! Vârsta la care femeile sunt cu adevărat ATRĂGĂTOARE pentru bărbaţi

Chiar dacă şi bărbaţii şi femeile au căzut de acord că 12 este numărul ideal, s-au aflat în contradicţie atunci când au ajuns la importanţa cunoaşterii numărului.

Astfel, bărbaţii sunt ceva mai interesaţi să afle istoria sexuală a partenerei lor decât femeile.

53% dintre bărbaţi au spus că vor să ştie cu câte persoane s-a culcat partenera lor, comparativ cu 45% dintre femeile care sunt interesate de fostele partenere sexuale ale iubiţilor.

ȘOCANT! Sexul cu un robot humanoid va deveni o practică comună din anul 2025, afirmă futurologul Ian Pearson

De ce bărbații sunt atrași de femeile MATURE

40 de ani? Cum să îți schimbi rutina zilnică pentru a rămâne în formă

Potrivit lui Christian Grant, purtătorul de cuvânt al site-ului IllicitEncounters.com, acest lucru se explică prin faptul că bărbaţii sunt mai „conştienţi de sine“ când vine vorba de concurenţă.

„Ei doresc să fie văzuţi ca fiind cei mai mari şi mai buni, chiar dacă asta rezultă din dorinţa sinceră de a-şi satisface partenera sau pentru a le gâdila egoul.

60% dintre femei se gândesc la el în timp ce fac sex. Și nu este partenerul lor!

Adevărul despre dependența de sex. Dezvăluirile experților

Femeilor, pe de altă parte, le place să se bucure de moment, punând experienţele trecute deoparte“, a spus Grant.

Comentarii: