RELATII

De ce bărbații sunt atrași de femeile MATURE

Foto: Pinterest.com

La prima vedere, s-ar putea crede că o femeie mai tânără și mai drăgălașă ar fi mai atractivă pentru un bărbat. Mai ales că vedem în jurul nostru atât de multe exemple. Realitatea însă ne demonstrează contrariul.

Multe studii arată că lucrurile nu stau tocmai cum ne închipuiam, iar femeile din categoria „oldies, but still goldies„, sunt la mare căutare.

Totuși, care este explicația acestui fenomen? Iată concluziile reieșite în urma cercetărilor sociologice:

1. Femeile mature sunt mai puțin influențate de schimbările hormonale

Sigur, aici nu vorbim despre cele care trec prin cumplita perioadă numită menopauză. Oricum, femeia mai în vârstă a învățat deja să își controleze izbucnirile emoționale iraționale, așa cum se întâmplă în cazul unei iubite mai tinere. Asta îl face pe bărbat să se simtă mai sigur în relație, mai calm, mai echilibrat. Niciun tip nu vrea să fie responsabil pentru emoțiile unei fete!

Alina Petre: Stilul personal înseamnă să comunici cine eşti fără a fi nevoie să vorbeşti

Diagnostic după 200 de ani: misterioasa boală de care a suferit Goya

2. Maturitatea este însoțită și de experiența în pat

Practica te aduce aproape de perfecțiune, anii au învățat-o pe femeie să își cunoască bine corpul și să învețe, de asemenea, toate acele trucuri prin care poate face un bărbat să se simtă mai bine.

3. Femeile mature nu mai au obsesia de a arăta ca un manechin pe podium, ci au încredere în ele însele

În ciuda canoanelor impuse de modă, care le cer reprezentantelor sexului frumos să aibă talii de viespe și să arate precum fetele de la Victoria’s Secret, bărbaților le plac în general… curbele. Cu vârsta, femeile devin mai încrezătoare în corpurile lor, învață să își accepte defectele și nu se sfiesc să arate acele moliciuni naturale, fără să fie obsedate de perfecțiune. Iar această naturalețe este cu adevărat seducătoare.

Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

4. Femeile mature nu se grăbesc să își eticheteze noua cucerire drept „iubit” și să pună presiune pe acesta

Atunci când există o presiune imediată de angajament, bărbații tind să fugă din relație, iar asta este o greșeală pe care o fac majoritatea fetelor neexperimentate. Femeia trecută prin mai multe relații nu se grăbește nici ea să se arunce cu capul înainte, iar asta îi dă partenerului ei sentimental de relaxare.

Jennifer Lopez & Casper Smart

5. Femeile mature sunt mai independente

Este foarte probabil ca o doamnă trecută de 40 de ani să aibă deja o carieră de succes, prieteni stabili, hobby-uri, cu alte cuvinte, propria viață. În aceste condiții, ea nu va fi tentată să graviteze în jurul noului său iubit, iar faptul că nu îi dă senzația că depinde cu totul de el și nu îl sufocă, o va face mai atrăgătoare în ochii bărbatului.

6. Femeile mai în vârstă știu cum să își arate autoritatea!

Femeia matură știe exact ce vrea, când vrea și cum vrea, ba mai mult, știe și cum să-i spună partenerului său acest lucru, iar asta o face extrem de sexy în ochii lui.

7. Femeile mature știu să aprecieze un iubit mai tânăr

Deși sunt conștiente de lipsurile acestuia, nu vor vorbi tot timpul despre defectele lui, nu se vor plânge mereu de lipsa de romantism, de minusurile relației, ci vor ști să îi arate că el, iubitul, este extrem de important pentru ele.

Ashton Kutcher & Demi Moore

8. Independența financiară a femeilor mature

O femeie matură are banii ei și, cel mai probabil, casa și mașina ei. În aceste condiții, nu va pune aceeași presiune asupra bărbatului, ca o iubită mult mai tânără, aflată la început de drum, iar relația are șanse mai mari să meargă bine.

9. Maturitatea femeilor reprezintă garanția unor conversații mai interesante și mai inteligente

Femeile mature sunt mai educate, au o experiență de viață mai bogată, așa că și conversațiile cu ele vor fi mai interesante și mai inteligente. Până la urmă, sexul nu este totul într-o relație, nu? Bărbaților le plac conversațiile provocatoare și ideea că au găsit o parteneră de discuție pe măsura lor!

Profesoara devenită soția elevului, viitoarea primă doamnă a Franței / GALERIE FOTO

Cum să ai cele mai frumoase violete de Parma. TRUCURILE SIMPLE folosite în florării/ GALERIE FOTO

10. Experiența sexuală a femeilor mature, lipsa lor de egoism în pat

Femeile mature sunt mai puțin egoiste în pat! Cu timpul, ele au învățat că în dormitor este foarte important să și oferi, nu doar să ceri plăcere. Iar asta îi poate face pe bărbați să se simtă, cum e și normal, extrem de bine!

Comentarii: