FRUMUSETE

Alina Petre: Stilul personal înseamnă să comunici cine eşti fără a fi nevoie să vorbeşti

Frumuseţea vine din interior către exterior, iar frumosul se poate exprima doar dacă te simţi frumoasă. Iubirea de sine se manifestă dinspre interior înspre exterior. Tot ceea ce spunem şi modul în care ne adresăm celorlalţi sunt o oglindă perfectă a ceea ce simţim în interior, pentru noi înşine.

Nu există femei urăte, grase, slabe, tinere sau bătrâne. Există FEMEI! Şi suntem, toate, minunate! Doar că unele dintre noi ne ascundem în spatele unor măsti, construite ca să ne pună fix în colţul de umbră perfect.

Zi de zi întâlnim femei care se critică aspru sau găsesc diferite motive pentru a justifica lipsa de iubire şi atenţie către ele însele. Să fii femeie înseamnă să te iubești, să-ți adori oglinda personală, să te descoperi, să te experimentezi şi să evoluezi la orice vârstă, să-ţi găseşti stilul care te face diferită de ceilalţi, să-ţi urmezi instinctele şi să-ţi defineşti personalitatea.

Stilul personal înseamnă să comunici cine eşti fără a fi nevoie să vorbeşti. Toate femeile îl au şi el reprezintă marca unică a fiecăreia dintre noi. Să te îmbraci frumos este o demonstrație a respectului faţă de sine şi o dovadă că ştim ce înseamnă bunele maniere.

Există stiluri diferite de a te îmbrăca în diferite situaţii, de la mersul la piaţă până la mediul de afaceri, politic, dar şi pe Covorul Rosu. Nu este deloc în regulă să afirmăm că nu ne pasionează moda şi că nu suntem adeptele saloanelor de îngrijire sau ale sălilor de fitness. Nu este deloc normal pentru o femeie să nu se îngrijească, indiferent de ce obligaţii sau misiuni are în societatea de azi.

Femeia reprezintă Frumosul. Frumosul înseamnă iubire de sine şi respect faţă de sufletul tău, faţă de corpul tău, faţă de chipul tău şi de tot ce reprezinţi tu, ca femeie. Nu poţi să ceri celorlalţi să te iubească sau să te aprecieze atâta timp cât tu nu ai apreciere față tine însăți.

Știi ce trebuie să faci dacă te înțeapă o CĂPUȘĂ? / VIDEO

Cel mai frumos centru istoric din România! Nu este nici Cluj, nici Braşov, nici Timișoara!

Femeia reprezintă sublimul ideal, intuiţia, virtutea care face totul divin. Bărbatul, pe de altă parte, reprezintă forţa, dominanţa, raţiunea, eroismul. În societatea de azi, femeia încearcă, inexplicabil, să-şi atribuie din calităţile bărbatului. În accepțiunea mea, femeia trebuie sa rămână femeie, reprezentanta sexului frumos, iubită şi adorată pentru feminitatea ei. Vulgaritatea, masculinitatea şi forţa nu au ce cauta în caracterul şi în comportamentul unei femei. Dar, cum spuneam, toate acestea înseamnă să comunici cine ești fără să vorbești, stilul personal al fiecăreia dintre noi…

Comentarii: