REVIEW

Cum să ai cele mai frumoase violete de Parma. TRUCURILE SIMPLE folosite în florării/ GALERIE FOTO

 

Violetele de Parma, sau violete africane, cum li se mai spune, sunt unele dintre cele mai îndrăgite flori de interior.  Perioada de înflorire este îndelungată, având o perioadă de pauză de doar două-trei luni pe an, au o varietate relativ mare de culori și forme ale inflorescențelor şi, cel mai important, nici nu sunt foarte pretenţioase.

Se găsesc în mai toate florăriile, la preţuri accesibile şi în diverse culori, în special mov, lila, mov închis, grena, roz şi albe.

Odată ce le-ați cumpărat e bine să le mutaţi într-un ghiveci ceva mai mare, dar nu prea mare, ideal este cel cu un diametru de 15-20 cm şi neapărat cu tăviţă  de scurgere dedesubt. Se vor simţi mult mai bine acolo. Nu sunt pretențioase la mutarea în alt ghiveci, nu necesită îngrijiri speciale cu acest prilej, așadar nu va faceţi probleme să le mutaţi chiar dacă au flori şi boboci.

Cum arată fiica lui Steve Jobs. Motivul pentru care tatăl ei NU a vrut să o recunoască

REGIM pentru 4 SĂPTĂMÂNI pentru tratarea DEZECHILIBRULUI HORMONAL

Dressinguri pentru salate cu puține calorii

Poziționare, lumină și udare

Principala şi cea mai importantă regulă pentru îngrijirea violetelor de Parma ține de poziționare.

Cel mai bine le merge celor care se ţin la fereastra dinspre vest sau nord-vest. Spre sud ori est nici să nu va gândiţi să le puneţi căci le veți pierde.

În ceea ce privește udatul, violetele de Parma nu se udă prea des. De două ori pe săptămâna, moderat, pe deasupra, având grijă să nu udaţi și frunzele, care, datorită apei, se pătează.

Pe măsură ce florile se ofilesc, se îndepărtează, la fel că şi frunzele moarte. Odată la doi ani e bine să le schimbaţi pământul.

Modelul INEDIT de blugi lansat de o firmă americană. Preţul unei perechi este de aproape 2000 RON

SURPRINZĂTOR! Ce ascund de fapt bărbaţii care poartă barbă / STUDIU

Cum readuci pasiunea în cuplu și după ce ai copii

Primăvara, timp de o lună, specialiștii recomandă administrarea unui îngrăşământ special, odată cu apa de udat, săptămânal.

Comentarii: