LIFESTYLE

Cum arată fiica lui Steve Jobs. Motivul pentru care tatăl ei NU a vrut să o recunoască

 

Cofondatorul Apple, Steve Jobs a cunoscut-o pe Chrisann Brennan în 1972 în perioada studenţiei. Chrisann a rămas însărcinată pe când Jobs avea 23 de ani, însă el nu a vrut să recunoască copilul o perioadă îndelungată.

Lisa Nicole Brennan s-a născut pe 17 mai, 1978, şi este fiica co-fondatorului Apple, Steve Jobs, cu iubita sa din liceu, Chrisann Brennan. Jobs nu a fost prezent la naşterea Lisei, dar a venit să o viziteze la câteva zile după ce aceasta a venit pe lume, când a asistat şi la găsirea unui nume pentru fiica sa.

„Nu a vrut să aibă nimic de-a face cu mama mea sau cu mine”, a mărturisit ulterior Lisa.

Iniţial, Jobs nu a recunoscut-o pe Lisa o perioadă îndelungată, invocând faptul că nu putea avea copii şi a lăsat-o pe fosta sa iubită, Chrisann, să aibă grijă singură de Lisa.

CITEȘTE ȘI: Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

Cu toate acestea, Jobs a denumit primul său computer Lisa, deşi a pretins că nu a numit calculatorul după fiica sa, recunoscând acest lucru mult mai târziu. Jobs folosea acronimul „Local Integrated Software Architecture” pentru a explica numele noului computer clienţilor, potrivit Business Insider, citat de Mediafax.

În urma unui test de paternitate, s-a stabilit că Lisa era într-adevăr fiica lui Jobs.

Lisa Brennan şi Steve Jobs

Odată stabilită paternitatea pe cale legală, Jobs a fost forţat să îi dea lunar mamei Lisei 385 de dolari pentru creşterea copilului. El a mărit suma de bani cu 500 de dolari pe lună din momentul la care devenise milionar. Jobs a plătit educaţia Lisei şi a sprijinit-o financiar pe mama sa în a-şi găsi o casă în care să stea cu Lisa fără chirie.

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

SURPRINZĂTOR! Ceaiul preparat la microunde este mai sănătos. Ce a descoperit un cercetător australian

Cele mai frumoase modele de sandale WEDGE, pentru vara 2017

Lisa Brennan – Jobs

Jobs şi fiica sa s-au reîntâlnit în 1986.

Lisa Brennan-Jobs

Ce calități are femeia respectată de toți bărbații

Principalele boli din cauza cărora te îngrași necontrolat

La 49 de ani, Pamela Anderson a pozat aproape goală pentru un band de lenjerie intimă/ FOTO

Cu trecerea timpului, Lisa şi Jobs s-au împăcat şi ea chiar s-a mutat cu tatăl său în perioada liceului. De asemenea, şi-a schimbat numele în Lisa Brennan-Jobs. Aceasta a urmat cursurile Şcolii de Jurnalism de la Harvard şi a absolvit în 2000.

Comentarii: