RELATII

Ce calități are femeia respectată de toți bărbații

Foto: pixabay.com

 

Fără deosebire, orice bărbat îşi doreşte alături o femeie cu calităţi deosebite care să-l completeze. Unii bărbaţi au o imagine a femeii ideale în minte şi o caută pe ea, cea din imagine, alţii se lasă purtaţi de viaţă şi îşi aleg iubita după cum simt.

În ambele cazuri, femeia trebuie să aibă nişte trăsături anume pentru ca bărbatul cu care este să şi rămână cu ea.

Iată care sunt cele mai căutate trăsături pe care bărbații le vor de la o femeie:

LEGUMA COMPLETĂ care ajută la dietă, reglează sistemul hormonal şi aduce strălucire pielii

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini

ÎNTREBAREA care te ajută să cumperi cadoul perfect

Cât de mult este influențat somnul tău de ambianța din dormitor. Iată soluțiile pentru a avea un somn odihnitor

Este unică

Bărbații sunt topiți după femeile care emană autenticitate, care sunt împăcate cu ele însele și care chiar fac ceea ce gândesc. În aceeași măsură, adoră femeile sincere și pe cele aparent vulnerabile, dar extrem de puternice în fața vicisitudinilor vieții.

Este sinceră

Bărbații urăsc minciuna și vor evita întotdeauna femeile care au acest „talent”. Sinceritatea este un atu care va face orice femeie să crească în ochii unui bărbat.

Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES

De câte ori trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

De ce fac oamenii sex NOAPTEA?

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

Este spontană

Cheful de aventură, de adrenalină și de nou trebuie să se afle în „bagajul” oricărei femei care vrea să fie respectată de partener. Bărbații iubesc să fie surprinși, așa că vor alege întotdeauna o femeie cu poftă de viață, cu mintea deschisă, căreia rutina i se pare cel mai mare dușman într-o relație.

Este disciplinată

O femeie disciplinată obţine ce vrea de la viaţă şi ştie când întrece limita şi e timpul să se retragă. De altfel, disciplina transmite încredere, ceea ce creşte atractivitatea femeii.

Meniuri pentru DIETĂ, în funcție de PERSONALITATEA ta

Ce se întâmplă dacă mănânci fast-food în fiecare zi

Ce fructe au CEL MAI MULT ZAHĂR?

Cele mai PREȚIOASE modele de CEASURI pentru femei din 2017

Este înţelegătoare

Ştie care este puterea cuvintelor şi nu se lasă pradă emoţiilor intense criticându-şi partenerul pentru ca apoi să-i pară rău. Mai întâi, învaţă să asculte şi celălalt punct de vedere şi cauza pentru care partenerul poate nu a făcut ceva conform cu ce ar fi vrut ea.

Este altruistă

Deşi părinţii ne-au învăţat să ne punem noi pe primul plan, sunt momente în viaţă când trebuie să ne oferim ajutorul. Dar din dar se face Rai. Un bărbat va prefera lângă el o femeie care ştie să dăruiască şi care are ca trăsătură bunătatea.

În funcție de zona corpului unde îți apar coșuri, iată de ce AFECȚIUNI suferi

Adidașii Stan Smith. CUM și CU CE să-i porți

Cele mai simple coafuri pentru păr mediu, la modă în 2017

Îţi faci multe selfie-uri şi le pui pe Facebook? Îți poți lua concediu medical!

Este flexibilă

Deşi ne facem planuri peste planuri, viaţa ne pregătește deseori cu totul alte experienţe, aşa că fie suferim vrând să iasă exact cum vrem noi, fie ne adaptăm. Trăsătura aceasta ajută relaţia să fie mai armonioasă şi mai plină de înţelegere, mai liniştită, ceea ce un bărbat adoră.

Este comunicativă

Dacă într-o relaţie nu există comunicare, atunci nimic nu e. Spune-i partenerului tău ce simţi, ce vrei să faci şi apoi ascultă-l. Comunicarea este regula de bază pentru o relație fericită. Nu te baza pe presupuneri, deoarece de la iubire la ură se ajunge foarte repede.

La un pas sa devină președintele Franței. Cine e femeia puternică din spatele lui/ GALERIE FOTO

Orele cele mai PERICULOASE pentru DIETA

Ai cumpărat piept de pui și are pe el o linie albă? VEZI de ce NU trebuie să-l consumi

Este o bună ascultătoare

Femeile, în general, vorbesc mai mult decât bărbaţii, fapt care duce la un dezechilibru în relaţie din punctul de vedere al comunicării. Aici intră în scenă empatia pentru partener, care îşi doreşte să se exprime, să comunice punctul lui de vedere. Ascultă-l pentru a pătrunde în universul lui şi pentru a nu face presupuneri care duc relaţia într-o direcţie greşită.

Este recunoscătoare

Recunoştinţa este una dintre forţele universului. Cu cât eşti mai recunoscător, cu atât mai multe lucruri bune ţi se întâmplă, iar bărbaţilor le plac femeile pozitive, care se simt împlinite datorită lucrurilor mărunte, dar cu însemnătate.

Comentarii: