HOROSCOP

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

Avem atâtea exemple în jurul nostru de reprezentante ale sexului frumos care învârt bărbații pe degete fără probleme. În timp ce ei se îndrăgostesc tot mai mult pe zi ce trece, străduindu-se din răsputeri să le intre în grații, ele rămân indiferente la insistențele lor.

La polul opus, se află femeile pe care bărbații reușesc să le manipuleze cu ușurință. Nu este vorba despre faptul că ar fi mai puțin inteligente decât celelalte sau că au mai puțină experiență de viață, însă naivitatea de care dau dovadă le face să ajungă în situații compromițătoare.

Astrologii ne dezvăluie faptul că există în zodiac o femeie pe care toți bărbații o joacă pe degete după bunul lor plac.

Află care este aceasta și ce trebuie să faci pe viitor, dacă ești influențată de acest semn zodiacal!

Deși pe alte planuri este o femeie inteligentă, atunci când vine vorba despre legăturile cu reprezentanții sexului puternic, lucrurile se schimbă radical.

Alimente care ARD rapid grăsimile. Introdu-le în meniul tău zilnic!

Beneficiile ascunse ale pâinii. De ce este bine să o consumi cu moderaţie, dar FRECVENT

ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă

JACHETA de BLUGI. Iată CARE sunt combinațiile preferate de celebrități!

Crede mult prea ușor în cuvintele siropoase pe care i le șoptesc bărbații la ureche. Și, ceea ce este mai grav, nu învață nimic din greșelile din trecut, ci le repetă de parcă i-ar plăcea să bea mereu din cupa plină cu dezamăgiri sentimentale.

Foto: Pinterest.com

Deschisă, sociabilă și extrem de naivă, femeia născută în zodia Gemeni, pentru că despre ea este vorba, este o victimă sigură pentru orice bărbat. Până și cei care nu se numără tocmai printre cei mai mari cuceritori ai lumii reușesc să o tragă în mrejele lor.

Din păcate, această reprezentantă se îndrăgostește mult prea ușor, iar atunci când simte fluturi în stomac nu se mai poate gândi la nimic altceva. Parcă îi ia Dumnezeu mințile, altfel nu înțelegem cum de ajunge să fie atât de ușor convinsă să facă tot ce își dorește un anumit bărbat.

Ce se întâmplă cu o femeie care nu face sex mult timp

60% dintre bărbați își doresc în secret ca femeile să înceteze să facă ASTA în pat

DIETA de 6 zile a Monicăi Bellucci

Știi ce să NU COMANZI la restaurant? Lista produselor pe care însăși CHELNERII nu le-ar comanda

Încă de la început, de când se arată extrem de deschisă de a sta cu bărbații la glume, aceștia își pot da seama ușor că au în fața lor o femeie care va ceda ușor avansurilor lor.

Chiar dacă nativa din Gemeni nu se dă în vânt după aventuri, ajunge deseori să rămână doar la acest statut pe lista reprezentanților sexului opus.

Această nativă pică în capcanele bărbaților cu zâmbetul pe buze. Simte uneori că este manipulată, dar nu se poate opri din jocul seducției în care s-a implicat mai mult decât ar fi trebuit. Astfel, ajunge să respecte mult prea ușor regulile pe care partenerul ei le aplică în relație. Pentru ca ea să accepte tot ceea ce vrea bărbatul, este suficient ca el să îi spună câteva vorbe frumoase .

Sfaturi ca să nu mai fii jucată pe degete de orice bărbat

Dacă te-ai născut în zodia Gemeni și simți că bărbații te manipulează ușor, ține cont de următoarele îndrumări.

În primul rând, nu îi arăta unui bărbat cât de ușo te poate cuceri ușor, ci, dacă vrei ca relația ta să devină una serioasă, ține-l pe jar.

Care sunt GREȘELILE pe care TOATE femeile le fac într-o relație

Primele poze OFICIALE din Sezonul 7 al serialului Game of Thrones

Clătite cu zucchini și iaurt grecesc, dulci sau sărate/ MIC DEJUN SĂNĂTOS și HRĂNITOR

Cum să ai cele mai lungi gene

Care este meniul unei franțuzoiace? Iată secretul datorită căruia își păstrează silueta!

Mulți bărbați au în vocabular vorbe meșteșugite, care te fac să plutești. Nu te arăta impresionată doar de cuvinte, cere fapte. Sunt singurele care îți vor dovedi dacă bărbatul respectiv este într-adevăr interesat de tine sau ești doar un alt amuzament.

Demonstrează-le bărbaților că nu poți fi dusă ușor de nas în procesul de cucerire; când vezi că exagerează cu poveștile spuse, lasă timiditatea și bunul simț deoparte, nu te mai preface că nu înțelegi și spune-i în față exact ceea ce crezi.

Foto: Pinterest.com

Într-o relație este firesc ca ambii parteneri să facă uneori concesii; la urma urmei, a învăța să accepți un compromis este cheia oricărei relații. Oricât de mult ai ține la partenerul tău, nu renunța la principiile tale.

Nu te atașa de bărbații care nu îți arată că au intenții serioase cu tine, ci doar distrează-te cu ei. Fii misterioasă și enigmatică, pune-i tu pe jar, nu invers!

Adevărul despre dependența de sex. Dezvăluirile experților

Totul despre SEX-APPEAL și cum poți să fii SEXY

Teama de a nu-l pierde nu își găsește rezolvarea prin a accepta orice din partea unui bărbat. Dimpotrivă, este calea sigură de a-l pierde.

Ce NU știai despre Melania Trump

UIMITOR! Majoritatea femeilor au ACEASTĂ fantezie  în timpul sexului

Nativa pe care bărbații o joacă pe degete cu ușurință se poate transforma într-o femeie fatală, care să îi țină în suspans pe aceștia. Important este ca ea să se respecte mai mult și să nu se mai atașeze atât de ușor de un reprezentant al sexului opus.

Comentarii: