RELATII

Care sunt GREȘELILE pe care TOATE femeile le fac într-o relație

Foto: pinterest.com

Modul în care reacționăm față de ceea ce se întâmplă în relația de cuplu poate provoca schimbări mari între parteneri. Sunt cazuri în care tindem încă de la început să facem anumite erori, pe care nu mai reușim apoi să le corectăm de-a lungul timpului. Și așa apare inevitabila întrebare: „Unde am greșit de nu a mers?”.

Citește mai jos care sunt greșelile cele mai frecvente, pe care toate reprezentantele sexului frumos tind să le facă într-o relație de cuplu. Conștientizează-le, recunoaștele în sinea ta pe cele pe care le-ai făcut și… încearcă să nu le mai repeți!

Trec repede de la o extremă la alta

Femeile au deseori tendința să treacă de la o stare la alta, ceea ce îi bagă complet în ceață pe reprezentanții sexului opus. Dacă nu știi ce anume să îi ceri un bărbat, atunci el nu va fi în stare să descopere. Bineînțeles, în această ecuație contează mult și modalitatea în care ceri acel lucru. O atitudine care exprimă disperare nu va avea niciodată succes, mai ales dacă bărbatul respectiv nu este sigur pe relația aceea.

Se plâng prea mult

O altă greșeală pe care tind să o facă multe femei are legătură cu nemulțumirile din viața de zi cu zi. În loc să petreacă clipe de calitate alături de cel drag, aleg să se plângă de ceea ce li se întâmplă peste zi. Deși multe dintre acele lucruri sunt doar nimicuri, ele nu pot să treacă peste situație până nu vorbesc despre ele. Poate că cel drag te va asculta, însă fii sigură că și-ar dori să vorbești despre ceva mult mai plăcut cu el.

PARADOX: Îți înșeli partenerul, iar acesta te iubește mai mult/ STUDIU

Idei INEDITE pentru ÎMBUNĂTĂȚIREA vieții sexuale

MITURI despre nutriție DEMONTATE de specialiști

Spun cu ușurință replici acide

Spiritul critic al femeilor este destul de dezvoltat, iar bărbații știu acest lucru foarte bine. Cu cât avansează relația, cu atât apar tot mai multe nemulțumiri legate de partener. Dorința de a-l schimba în bărbatul ideal devine tot mai intensă. La fel ca presiunea care apasă pe umerii lui. Acesta este unul dintre motivele pentru care un bărbat se îndepărtează de partenera lui și caută altă femeie.

Machiajul pentru TENUL MATUR

TRENDS 2017 / Modele de ochelari de vedere pentru EL

Ochelarii de VEDERE pentru primăvara-vara 2017/ Pentru EA

Nu recunosc fericirea atunci când o întâlnesc

Atunci când se îndrăgostesc, femeile se simt în al nouălea cer, dar, după o perioadă, încep să observe tot felul de defecte în relația lor. Chiar dacă întâlnesc un partener lângă care ar putea fi fericite, preferă să pună mai mult accent pe ceea ce nu le place la el. Evident, realizează mult prea târziu că erau fericite lângă el și că l-au îndepărtat din dorința de a-l schimba ori de a găsi altul mai bun ca el. Adevărul este că nu găsim întotdeauna ceea ce ne dorim și rămânem doar cu regrete.

Nu își ascultă partenerul

Toate femeile știu cât de dificil este pentru un bărbat să poarte o discuție și să vorbească despre ceea ce simte și gândește. Faptul că se pune presiune pe umerii lui nu este deloc util. El se va închide în carapacea lui atunci când simte că este obligat să vorbească despre ceva ce nu își dorește. Oferă-i libertate și va discuta el cu tine despre ceea ce îl macină.

Obiceiuri alimentare pe care trebuie să le introduci în BUCĂTĂRIA ta

Antidoturi naturale pentru dezechilibrele hormonale

5 BĂUTURI digestive pe care trebuie să le servești după o masa copioasă

Nu își recunosc frumusețea

Deseori, femeile se plâng de modul în care arată corpul lor chiar în fața partenerului. Așteaptă mereu ca el să le contrazică, iar atunci când el le face complimente, sunt în stare să nu le accepte. În loc să se gândească la defectele ei fizice, o femeie ar trebui să pună accent pe trăsăturile care îi plac. Acest lucru nu numai că îi va oferi mai multă încredere în ea, dar și partenerul ei o va aprecia mai mult.

Comentarii: