MODA

Ochelarii de VEDERE pentru primăvara-vara 2017/ Pentru EA

 

Sosirea noului sezon primăvară-vară 2017 este n prilej pentru designerii de profit să lanseze și noile modele rame pentru ochelari de vedere.

De la influențele ușoare de epocă, la detaliile sportive, noii ochelari de vedere pentru femeiuimesc prin multitudinea de modele, toate diferite si toate interesante.

Printre cele mai puternice tendințe le găsim pe cele ale cadrelor șubțiri de metal, durabil, unisex și sobru. De latfel, aceste modele sunt deja în lista de dorințe ale fanilor.

Cu toate acestea, pentru pasionații de forme retro nu lipsesc modelele tip fluture, cele tip lentile „de la pisică“ și nici chiar formele rotunde sau cele în mare vogă în anii ’70.

Dieta IDEALĂ după Paște. Slăbești mâncând OUĂ FIERTE

Scapă de BALONARE cu… LILIAC!

INCREDIBIL! De ce NU este indicat să ai o relație cu un milionar

În ceea ce privește culorile abordate în acest sezon, precizăm că cele mai pătrunzătoare, vigrante, sunt culorile sobre, însă nu lipsesc nici cele în culori pastelate sau clasicele rame aurii, ”de aur”.

Adevărul despre dependența de sex. Dezvăluirile experților

Totul despre SEX-APPEAL și cum poți să fii SEXY

SURPRINZĂTOR! Vârsta la care femeile sunt cu adevărat ATRĂGĂTOARE pentru bărbaţi

Prin urmare, vă invităm să vizionași galeria de mai jos. Vă va fi practic imposibil să nu găsiți o nouă pereche de ochelari în această primăvară, care să se potrivească perfect și să vă scoate în evidență trăsăturile feței, cât și să corespundă gusturilor ăn materie de comoditate și rezistență în ceea ce privește utilizarea modelului de ochelari ales.

Comentarii: