RELATII

INCREDIBIL! De ce NU este indicat să ai o relație cu un milionar

Să ieși cu un miliardar este visul oricărei tinere. Orice femeie își dorește ca, măcar o dată în viață, să aibă o întâlnire cu un miliardar, nu mai vorbim de a avea un astfel de iubit.

Autoare a numeroase articole în revistele glossy, cu abordări extrem de realiste a diviziunii dintre frumos și grotesc, a sexualității, a problemelor de gen și a anxietăților culturale, Sophia Glass, pictoriță și artist multi-media în Brooklyn, a decis să împărtășească tuturor din experiența sa, după despărțirea de un miliardar cu care a avut o relație.

Trăirile ei sunt suprinzătoare și te vor face să te gândești de două ori înainte de a-ți mai dori o întâlnire cu un miliardar.

„Fiecare femeie visează măcar o dată în viață să se întâlnească sau să fie iubita unui miliardar. Totuși, iată ce experiență am avut eu cu un astfel de Făt-Frumos.” începe Sofia Glass articolul intitulat ”Ce am învățat din întâlnirea cu un miliardar”.

Articolele vestimentare care au impact direct asupra sănătății tale

Nutriționist: ”Decât un kilogram de mere, mai bine mâncaţi o feliuţă de tort de ciocolată” VEZI și explicația

3 CONDIMENTE care STIMULEAZĂ DIGESTIA. Introdu-le în preparatele de Paște!

Like Jon Snow, you know nothing

”La fel ca Jon Snow, nu știi nimic” își începe Glass dezvăluirile. După ce ne-am conversat de câteva ori am simțit nevoia să aflu mai multe despre el. Am aflat doar ce mi se permitea. Când am căutat mai multe pe internet, mi-am dat seama ce echipă bună de consilieri de imagine are.

Nimic nu te va pregăti pentru ego-ul lui

Multe zerouri în contul de bancă și o casă luxoasă pot face pe oricine arogant. Nu te hazarda să crezi că este modest doar fiindcă a muncit intens ca să ajungă sus. Odată ajuns acolo, chiar și ego-ul va crește.

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

Ce TIPURI de sex urăsc femeile

Vacanța de Paște? ȚINUTE pe care să le iei cu tine

Cea mai frecventă GREȘEALĂ pe care o fac credincioşii în Biserică

Vei deveni doar o umbră a lui

Am crezut că avem o relație în care contăm amândoi, dar totul era despre el. Eu eram doar un fel de terapeut cu care se putea și culca. Doar el avea probleme și urgențe. El era centrul universului.

Milionarul zgârcit

Alimentul din DIETA JAPONEZĂ care te ajută să slăbești chiar și 2 kilograme pe zi

ALIMENTAȚIA îți influențează mirosul corporal. VEZI ce plante te ajută să ai un miros plăcut

Alimentele care devin TOXICE dacă le încălzești

Deși ne simțeam bine împreună, niciodată nu mergeam în locuri scumpe, fiindcă avea oroare să cheltuie. Era atât de zgârcit, încât își reîncălzea resturile de cafea, doar ca să nu își cumpere alta. Deși era miliardar.

Căutătoare de comori

Indiferent ce am făcut și chiar dacă nu am avut niciun avantaj material de pe urma relației mele cu miliardarul, un lucru a fost și a rămas constant: toți te vor percepe ca pe o căutătoare de comori, o materialistă sau o profitoare. Indiferent ce intenții ai, își încheie Sophia mărturisirea.

Comentarii: