MODA

Vacanța de Paște? ȚINUTE pe care să le iei cu tine

Dacă te-ai decis să profiți  de sărbătorile pascale pentru a-ți lua o mini-pvacanță sau vrei doar să petreci un week-end departe de casă sau, de ce nu, departe de oraș, trebuie să-ți adaptezi ținuta la starea de spirit de vacanță.

În cazul în care te pregătești să lași în urmă orașul pentru câteva zile, atunci axează-ți ținuta pe articole confortabile, dar în același timp elegante, precum combinezoane fluide, jachete din denim, pantaloni Culotte sau pantaloni scurți cu bentița superioară a lenjeriei lăsată la vedere.

În cazul în care obiectivul dumneavoastră este marea, nu uitați să vă luați un costum de baie, modelulele întregi fiind perfecte pentru contactul cu primele raze de soare. De asemenea, puneți în bagaj o pereche de espadrile care să se integreze armonios cu piele atinsă de primele raze ale soarelui, o pălărie stil panama și ochelarii de soare tip ”ochi de pisică”.

Nu în ultimul rând, dacă doriți să găsiți o oază de relaxare, cel mai bun loc este la țară. Alegeți atunci fuste midi romantice, bluze cu decolteuri în arc și volane, rochii de bumbac brodate, genți de paie, cu carouri sau cu motive florale.

Pentru u look de sărbătoare, comod, elegant și în pas cu tendințele lui 2017, inspirați-vă din selecția noastră din galeria de mai jos.

Vacanță plăcută! 

Comentarii: