MODA

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Foto: fashionisers.com

Soarele arzător cere ochelarii de protecție potriviți și, deși majoritatea tendințelor din 2017 au fost prezentate deja, iată, astăzi ,ba venit și rândul ochelarilor de soare.

Cum întregul sezon stă sub semnul contrastelor, indiferent că este vorba de outfiturile elegante, fashion street ori sport, nici ochelarii de soare nu puteau să nu urmeze aceeași linie: contrast, contrast, contrast.

Anul 2017 vine cu o multitudine de modele, de la noutățile prezentate de designeri consacrați la modelele trecute deja în categoria clasic, adaptate însă astfel încât să urmeze linia de bază, contrastantă.

Tot ce vă mai rămâne de făcut este doar să vă alegeți una dintre varietatea de modele și să vă bucurați de acest accesoriu care vă scoate în evidență cele mai tari atuuri ale feței dumneavostră. Așadar, care sunt tendințele de ochelari în primăvara – vară 2017 ?

#1: Oversized

Dacă și sezoanele trecute, te-ai bucurat de ochelarii de soare supradimensionați, vei fi foarte încântată să afli că aceștia sunt în trend și în 2017. Poți opta pentru ochelarii de soare rotunzi de la Alice + Olivia, pentru ochelarii de avitor  Phillip Lim  sau cei geometrici de la Bibhu Mohapatra.

Oversized
Oversized

#2: Înapoi în viitor

Designerii au încercat să creeze o imagine asociată în general cu filmele sci-fi, inclusiv jucându-se cu alb și negrul, rezultând astfel moedelele futuriste ale lui 2017. Să nu vă suprindă dacă aceste modele le veți vedea în filmele cu James Bond din moment ce modele asemănătoare au apărut deja în variațiile lui X-Men.

Inapoi în viitor!

#3: Rame duble

Fie cu lentile transparente cu rame trăznite ca la Byblos Milano sau lentile colorate.  Nuanțele care domină sunt galbenul auriu și albastrul, dar poți opta la fel de bine și pentru roz, oranj, verde. Sunt potriviți celor care nu își doresc o protecție solară maximă, preferând lentile cu un filtru natural. În privința formei, pot fi perfect rotunzi sau tip aviator, tu alegi…

Ramă dublă

#4: Perfect Statement

Dacă îți place să fii în centrul atenției, atunci ochelarii de soare de tip statement ți se potrivesc cel mai bine. Sunt modele inedite, care ies în evidență, fiind colorate intens, decorate cu aplicații din cristale, desene sau având forme deosebite. Inclusiv lentile au o multitudine de culori.

Statement

#5: Lentile de plastic transparent

Ramele transparente sunt în tendințe atât pentru ochelarii de soare în acest an, dar și pentru ochelarii de vedere. Este vorba despre ramele din plastic transparent care par să se contopească cu lentilele. Le poți alege atât pe cele incolore, dar și ramele transparente colorate, în nuanțe pastelate.

Transparenți

#6: Forme geotrice trăznite

Prezentate pe podium încă de anul trecut, ca tendență pentru primăvara-vara lui 2017, iată le vedem peste tot,  într-o varietate de forme geometrice, lărgind astfel portofoliul ochelarilor de soare.

Geometrici
Geometrici

#7: Aviator

Ca în fiecare an, ochelarii de soare tip aviator se mențin în tendințe. Acest model a devenit unul clasic, care nu pare să se demodeze. Alege-i pe cei cu lentile plate sau lentile colorate semitransparente.

Aviator
Aviator

#8: Ochelari cu ramă fluture

Așa cum le spune și numele, acești occhelari de soare au rame în forma aripilor unui fluture, lentilele fiind mai înguste către nas și mai late către colțurile exterioare.

Fluture

#9: Cu formă plată în partea de sus

Prezenți în primăvara anului trecut, îi vom regăsi și în primăvara acestui an. Tendințele lui 2017 includ piesele plate în partea superioară, de multe ori supradimensionate, care fac într-adevăr impresie indiferent de ce te-ai decis să porți.

Formă plată în partea superioară

#10: Ochi de pisică

Ochelarii ochi de pisică vor fi întotdeauna o tendință de top. O dovedesc cu certitudine tendințele de primăvara- vară a lui 2017 de la New York, Milano, Londra si Paris.

Pisică

#11: Lentile rotunde

Acesta este cel mai important trend pentru 2017 în ceea ce privește ochelarii de soare. Lentilele mici, perfect rotunde, se mențin în tendințe încă de anul trecut, fiind prezenți și în cadrul colecțiilor primăvară-vară 2017 ale designerilor de top. Alegei pe cei în nuanțe foarte închise sau pe cei deschiși, naturali,  așa cum i-am văzut deja la Dries Van Noten, Acne Studios, and Alice + Olivia.

Rotunzi
Rotunzi
Rotunzi

#12: Lentile albastre

Sunt multe culori de lentile pe care le-am observat în trendurile acestei primăveri-veri, însă albastru nu numai că întruchipează primăvara, dar îți sare practic în ochi.

Lentile albastre

#13: Sunshine, lentile galben stălucitor

Am văzut o mulțime de galben în noile colecții ale lui 2017 și, pe bună dreptate, este culoarea care te încălzește cel mai mult vestind primăvara și pregătindu-te pentru vară.

Lentile galbene Sunshine

#14: În toate culorile

Pe când albastrul și galbenul sunt chiar speciale și apar de foarte multe ori încât merită o rubrică separată, am văzut de asemenea o mulțime de alte culori, de la roșu și roz, mov deschis și violet, precum și câteva nuanțe de galben care bat în verde.

În toate culorile
În toate culorile

#15: Strălucitori și luxurianți

Tendințele din 2017 par să se concentreze pe modelele strălucitoare și luxuriante. Colecția Elie Saab spune totul.

Shine On

Comentarii: