RELATII

Ce tip de femeie este atractivă pentru bărbaţii. Nu e nici Miss Univers, nici gospodină!

Unii bărbați își doresc alături de ei femei frumoase, alții își doresc femei de carieră. Unii dintre ei vor să fie împreună cu o femeie cu care să aibă copii. Câți bărbați, atâte dorințe…

Înainte de a începe o relație, fiecare bărbat se gândește cu cine ar vrea să se întâlnească. Mulți se gândesc să arate bine, să fie gospodine și să poată întemeia o căsnicie cu acea femeie.

Alții, în schimb, se bazează mai mult că parteneră să fie o femeie de carieră și care să știe ce vrea de la viață. Un studiu a dezvăluit tipul de femeie pe care cei mai mulți bărbați îl găsesc atractiv.

Altfel spus, tipul de femeie pe care bărbații îl găsesc atractiv este subiectiv, de la caz la caz.

Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

Ce modele de ESPADRILE se poartă în primăvara-vara 2017

Înapoi în anii ’80! COLANȚII au revenit în 2017

 

Potrivit acestui studiu realizat în Statele Unite ale Americii, cercetătorii au descoperit ce vor cu adevărat bărbații atunci când se întâlnesc cu o femeie.

Astfel, 87% dintre ei au dezvăluit că și-ar dori să se întâlnească cu o femeie care este mult mai educată decât ei. De asemenea, aproape la fel de mulți bărbați nu sunt deranjați să aibă lângă ei o femeie care să câștige mai mult decât ei. Lucrurile s-au schimbat. În urmă cu câțiva ani bărbații nu concepeau să fie cu o femeie care să aducă mai mulți bani în casă.

CIZMELE COLORATE, alegerea perfectă pentru primăverile capricioase

Bangles, brățările must-have în 2017

Trendurile metalice, obligatorii în 2017

Aproape jumătate dintre bărbații chestionați au dezvăluit că își doresc o femeie care să viseze la o carieră de succes. Pentru ei, este foarte important că parteneră să fie independentă și încrezătoare în ea.

Peste 80% dintre ei vor să se întâlnească cu cineva încrezător în forțele proprii și care să se descurce în orice situație. Încă de la prima întâlnire, aceștia își pot da seamă dacă merită să investească sentiemente sau nu.

Comentarii: