MODA

Înapoi în anii ’80! COLANȚII au revenit în 2017

După ce au efectuat un stagiu de încălzire în sălile de sport, pantalonii pe piciorsunt purtate astăzi sub jachete haine elegante.

Pentru primăvara-vara 2017 colanții sunt din nou protagoniști. Plini de culoare, lucioși sau din materiat mat, nu trec neobservați. La fel ca bunicii lor din anii ’80!

Modelele excentrice de la Balenciaga în combinație cu costumele contrastante amintesc de actrița Olivia Newton sau cântăreața Sheena Easton în plină glorie. Saturday Night Fever surprinde prin casa Trussardi care a optat pentru materiale sclipitoareîn combinație cu piese microîn partea superioară, în paralel cu ochelarii de soare și bijuteriile statement. Exact precum Grace Jones în 1977!

Bangles, brățările must-have în 2017

CIZMELE COLORATE, alegerea perfectă pentru primăverile capricioase

Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

Dacă partenerul tău îți spune ASTA, sigur te ÎNȘALĂ

Madonna a preferat dantela (purtându-i atât cu fuste mini, cât și cu fuste maxi din tul). Exact modelele prezentate în acest an de Stella McCartney sau de MSGM, ai cărei protagoniști ai colecției prezentate pe podium au fost colanții până la genunchi, așa-numiții Spanx. Aceasta, în timp ce la Max Mara colanții sunt purtați cu o curea.

Ce ALIMENTE să NU consumi niciodată înainte de culcare

Știi cu ce FRUCT poți scăpa de 8 cm de pe TALIE, în doar 2 săptămâni?

Semnal de ALARMĂ tras de medici: NU consumați SPANAC dacă suferiți de aceste boli

CUM poți să faci ouă de Paște fără coloranți artificiali

Stilul Lolita a fost adoptate de Blumarine, în timp ce Hermes a cucerit cu o eleganță informală, care poate fi văzută în materialele de piele folosite sau în rochiile tip tricou. Și Versace îi prezintă în varianta lungă asortată cu un blazer de inspirație masculină,  în timp ce Balmain îmbină farmecul oriental cu straturi de șifon și plasă cu ochiuri, verde și ocru.

Comentarii: