RELATII

Dacă partenerul tău îți spune ASTA, sigur te ÎNȘALĂ

Foto: Pixabay.com

Foto: dailystar.co.uk

Nu mai comunică cu tine, brusc are foarte mult de muncă la serviciu, stă ore întregi să se probeze cu noile haine proaspăt cumpărate, este foarte obosit cât vine vorba de sex…În ultima vreme partenerul tău este alt om.

Experții în psihologie ne dezvăluie semnele clare care ne avertizează asupra faptului că partenerul sau partenera noastră ne înșeală:

Oamenii din jurul tău îl/o suspectează. Priteneii sau membri ai familiei te-au avertizat deja că este posibil ca partenerul/a să te înșele. Există o mare posibilitate ca ei să fie mult mai informați decât tine și să încerce în acest fel să-ți tragă un semnal de alarmă.

DE SEZON/ Cele mai bune REȚETE cu LEURDĂ

Torta Pasqualina/ REȚETE DE WEEK-END

Cea mai sănătoasă rețetă: Negresă de ciocolată cu ZUCCHINI. Fără lactate, fără ulei/ LOW-CARB

Nu mai ești prioritatea numărul unul. Un alt semn care te avertizează că lucrurile nu sunt tocmai în regulă este acela că, spre deosebire de trecut, acum nu mai vorbește cu tine despre cum și-a petrecut ziua. Din simplu motiv că nu are cum să-ți povestească tocmai ție…

Totul despre SEX-APPEAL și cum poți să fii SEXY

Cele mai frumoase modele de ROCHII ale PRIMĂVERII 2017

Cele mai frumoase ROCHII DE MIREASĂ. Ce noutăți aduce 2017?

Partenerul tău vorbește obsesiv despre un noua colegă/ noul coleg de la locul de muncă. În timp ce într-adevăr pot fi doar prieteni, ar trebui să fii precaut/ă în cazul în care începe să elogieze calitățile unui coleg de sex opus de la locul de muncă.

Partenerul lucrează întotdeauna până târziu. Dintr-o dată, este cuprins de un subit entuziasm pentru muncă și de multe ori stă peste program pentru a „ajuta“.

Machiajul pentru PLEOAPE CĂZUTE. Are efectele unui adevărat lifting

Partenerul/a a devenit mult mai grijuliu/ie în ceea ce privește aspectul său. Cei care înșeală sunt susceptibile de a depune mai mult efort pentru a avea o imagine impecabilă, deoarece ei încearcă să impresioneze pe (alt)cineva. Fii atent/ă la schimbările de look, postură, make-up sau opțiuni de modă.

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Antidoturi naturale pentru dezechilibrele hormonale

Partenerul este practic inexistent în viața ta. Dar atunci când sunteți împreună ești răsfățat cu daruri scumpe.

Viața ta sexuală este dintr-o dată diferită. În cazul în care partenerul într-adevăr te înșeală, atunci viața voastră sexuală s-ar putea schimba drastic – dar nu neapărat în mai rău ….

Decizia controversată a Primăriei din ROMA în privința iluminatului stradal

CUM poți să faci ouă de Paște fără coloranți artificiali

Partenerul este extrem de tăcut. Dacă încearcă să acopere ceva, atunci este puțin probabil să-ți împărtășească toate detaliile intime ale vieții ei/lui cu tine …

După Brexit, o nouă polemică zguduie societatea. VEZI de ce la a pornit totul!

DIETA SECRETĂ cu ajutorul căreia Gabriela Firea a slăbit 20 kg în 3 luni

Partenerul este fie prea agresiv, fie se poartă prea frumos. În cazul în care refuză cu obstinație să aveți o discuție calmă despre relația voastră ar putea însemna că se simte vinovat.

Partenerul te acuză de gelozie sau aranoia. Oamenii care înșeală încearcă adesea să transforme apărarea în atac și astfel preferă să înceapă ei, acuzându-și partenerul de gelozie sau nebunie. Acesta este un truc clasic de a te face să te îndoiești de tine, dar, dacă nu ești un temperament gelos în mod obișnuit, ar trebui să ai încredere faptul că poate fi doar un tric din partea lui pentru a te pune pe tine în defensivă.

Semnal de ALARMĂ tras de medici: NU consumați SPANAC dacă suferiți de aceste boli

Cum a ajuns România pe primul loc în TOPUL celor mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE locuri din lume

Partenerul este absent. Chiar și atunci când el/ea sunt prezenți fizic, aceștia plutesc în propria lor lume și nu sunt într-adevăr cu tine …

Comentarii: