LIFESTYLE

DIETA SECRETĂ cu ajutorul căreia Gabriela Firea a slăbit 20 kg în 3 luni

Mulți au constatat faptul că Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a slăbit extrem de mult în ultimele luni. Unii au pus-o pe seama programului încărcat de la Primărie. Alții au inventat tot felul de probleme de sănătate. Puțini știu însă că Gabriela Firea a urmat o dietă pentru a da jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Primarul General a reuşit să slabească în 3 luni aproape toate kilogramele pe care le-a luat atunci când a fost însărcinată cu ajutorul unui regim  echilibrat.

„M-am temut că peste ani, când fiul meu va privi pozele, mă va întreba dacă la botezul lui eram însărcinată din nou”, a afirmat Gabriela Firea într-o emisiune TV.

Regimul urmat de primar nu a avut în vedere vreuna dintre dietele la modă, ci s-a bazat pe o alimentație sănătoasă, alcătuită din trei mese pe zi, concomitent cu reducerea numărului de calorii consumate.

60% dintre femei se gândesc la el în timp ce fac sex. Și nu este partenerul lor!

Food porn. PERICOLELE MAJORE din spatele acestei industrii

Cele mai atractive calități ale unui bărbat, stabilite de femei!/TOP

„Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in. Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature.”, a spus Gabi Firea, conform one.ro.

Adio PERDELE! Vezi ce se poartă în acest an

4 Mituri despre HORMONI, spulberate de specialiști

De asemenea, gustările dintre mese au jucat un rol important în succesul regimului urmat. „Nu mâncam cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea”, a mai povestit ea.

De ce FEMEILE trăiesc mai mult decât BĂRBAȚII?

DE SEZON/ Cele mai bune REȚETE cu LEURDĂ

Torta Pasqualina/ REȚETE DE WEEK-END

În ceea ce privește schimbarea stilului de viață, primarul General recunoaște că somnul a avut o contribuție importantă. ”Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă.”  a precizat Gabriela Firea.

Foto: Facebook.com / Libertatea.ro

Comentarii: