RELATII

Cele mai atractive calități ale unui bărbat, stabilite de femei!/TOP

Este de la sine înțeles faptul că, la fel ca bărbații, și femeile au anumite valori pe care le caută la orice potențial partener. Unele dintre calitățile urmărite de femei sunt mai importante, altele nu.

Iată care sunt primele 10 calități pe care femeile le consideră cele mai atractive la un bărbat și în funcție de care un potențial pretendent are șanse mai mari sau mai mici să le devină partener:

Potrivit cercetărilor întreprinse în ultimii ani, în marea lor majoritate, femeile sunt atrase de bărbații cărora le plac câinii. A face cunoștință cu un bărbat care își plimbă câine în parc, de exemplu, este considerat de bun augur pentru 80% dintre femei.

În studiile efectuate, femeile au ales întotdeauna bărbații care se prezintă în fața unei mașini scumpe sau într-un apartament mobilat costisitor și modern (mai degrabă decât unul obișnuit). Explicația posibilă, găsită de specialiști, este că atractivitatea unui astfel de bărbat constă în faptul că el pare mai bogat … chiar dacă în realitate nu e!

 Pentru relații pe termen lung, femeile tind să prefere bărbații altruiști, care sunt mereu dispuși să facă fapte bune.

Femeile sunt mai atrase de bărbații mai în vârstă, deoarece  aceștia au avut timp să acumuleze fie mai multă experiență, fie mai multe resurse…

În studiile efectuate, părul facial a fost atât un punct de atractie, cât și un detaliu tratat cu indiferență, astfel încât această caracteristică masculină este considerată atrăgătoare sau nu în funcție de preferințele personale. Așadar, fă ce vrei cu fața ta – vei atrage cu siguranță una dintre părți…

A arăta bine poate fi un factor, dar nu atât de important pe cât crezi. Pe parcursul testelor, femeile au ales de obicei bărbații care arată mai bine doar dacă erau în căutarea unei relații pe termen scurt, și nu dacă își doreau o relație serioasă, pe termen lung.

Simțul umorului este deosebit de important pentru femei, iar oamenii de știință au descoperit că cei care au această calitate par mult mai inteligenți decât cei care stau crispați și nu știu de glumă.

Femeile au evaluat cu note maxime barbatii care sunt capabili să  își asume riscuri, uneori, primare, și să devină astfel eroi. Printre acestea se numără salvarea de vieți omenești, acțiuni civice care vizează siguranța copiilor și, de ce nu…joaca cu focul!

Studii recente au descoperit ca jucând dur este o tactică eficientă. Indisponibilitatea face  orice femeie să dorească cu atât mai mult un bărbat.

O serie de studii efectuate pe un eșantion de femei din întreaga lume a relevat faptul că femeile percep bărbații ca fiind mult mai atractivi atunci când poartă articole vestimentare de culoare roșie.

Foto: Pinterest.com / Instagram.com

Comentarii: