REVIEW

Adio PERDELE! Vezi ce se poartă în acest an

Odată cu finalizarea lucrărilor de cosntrucție sau de amenajări interioare și ajungerea la stadiul de finisaje și mobilare, urmează partea ce amai grea: decorarea. Dat fiind rolul lor deosebit de important, decorul unei ferestre fiind detaliul care schimbă aspectul întregii încăperi, dilema cea mare intervine în privința decorului ferestrelor: ce culori, ce tip de materiale, ce design ar trebui alese pentru a obține acel ambient atât de mult dorit?

Specialiștii în design interior susțin că nu există rețete clare și că pentru fiecare casă este necesară o personalizare. Pentru un aspect armonios, importantă este tema aleasă. În funcție de aceasta, se aleg atât materialele, cât și culorile.

Intrate cu ani în urmă în tendințele designului interior, jaluzelele (storurile) romane combină eleganța draperiilor cu functionalitatea jaluzelelor. Apectul lor practic, dat de protecția împotriva soarelui în timpul verii și de asigurarea intimității pe timpul serii, și-a spus treptat cuvântul astfel încât au devenit vedetele designului interior, înlocuind treptat perdelele clasice.

Torta Pasqualina/ REȚETE DE WEEK-END

De ce FEMEILE trăiesc mai mult decât BĂRBAȚII?

60% dintre femei se gândesc la el în timp ce fac sex. Și nu este partenerul lor!

De la tonurile liniștite, calme, la reflexii metalice sau nunațe de pietre prețioase și până la texturi colorate, cu motive florale uriașe sau forme geometrice micro, iată recomandările designerilor pentru anul 2017:

Cum să porți ACEEAȘI pereche de blugi în 3 STILURI DIFERITE

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Comentarii: