SANATATE

Știi cu ce FRUCT poți scăpa de 8 cm de pe TALIE, în doar 2 săptămâni?

Celebrul medic american Dr. Oz,  a dezvăluit cum poți arde de trei ori mai multă grăsime cu ajutorul unui program personalizat de slabit și consumând oțet de rodii după masă.

Cunoscută deja pentru virtuțile ei în lupta împotriva îmbătrânirii, rodia este și un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele, făcând parte din categoria alimentelor care taie senzația de foame.

Iată ce presupune dieta:

Semnal de ALARMĂ tras de medici: NU consumați SPANAC dacă suferiți de aceste boli

CUM poți să faci ouă de Paște fără coloranți artificiali

Pasul 1:  Dublează cantitatea de proteine la fiecare masă

Dr. Oz îi sfătuiește pe cei care sunt la dietă să mănânce în loc de carbohidrați, proteine. Această schimbare forțează organismul să ardă mai multe calorii. De exemplu, poți începe prin a înlocui smoothie-ul de dimineață cu un ou fiert sau cu brânză slabă. Proteinele te vor menține sătul mult timp și îți vor da energie până la următoarea masă.

Cum a ajuns România pe primul loc în TOPUL celor mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE locuri din lume

Decizia controversată a Primăriei din ROMA în privința iluminatului stradal

Pasul 2: Ia o lingură de oțet de rodii după fiecare masă

Gustul dulce-picant al otetului de rodii poate fi dificil de suportat la început, însă este o bună metodă prin care împiedici acumularea grăsimii. Elixirul conține acid acetic, care ajută sistemul digestiv prin îmbunătățirea capacității organismului de a absorbi substantele nutritive esențiale din alimentele consumate. Oz subliniază că rodia combate inflamația din organism și ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

DE SEZON/ Cele mai bune REȚETE cu LEURDĂ

Torta Pasqualina/ REȚETE DE WEEK-END

Cea mai sănătoasă rețetă: Negresă de ciocolată cu ZUCCHINI. Fără lactate, fără ulei/ LOW-CARB

Pasul 3: Fă zilnic o plimbare pe jos de cel puțin 30 de minute.

Dacă nu esți un fan al sportului, acasă sau la sală, obișnuiește-te ca, în fiecare zi, să faci măcar o plimbare pe jos de minim 30 de minute.

Comentarii: