MODA

CIZMELE COLORATE, alegerea perfectă pentru primăverile capricioase

Foto: Pinterest.com

Diferențele de temperatură în funcție de orele din zi, schimbările bruște de temeperatură, ploile neașteptate, toate sunt atributele primăverilor din ultimii ani. Însă, inclusiv pentru primăverile capricioase, există soluții. Alege cizmele colorate pentru a  da o notă de culoare look-ul tău! Singurul lucru la care trebuie să fii atentă este alegerea modelelor potrivite.

Până la gleznă sau deasupra ei, mai lungi sau mai scurte, cum preferați, cizmele sunt printre accesoriile preferate în această primăvară, designeri și dress-styliști celebri îndemnându-ne să le abordăm cu încredere.

Totul stă în culoarea aleasă. Nu doar negre și maro, așa cum ne-am obișnuit peste iarna care a trecut. E timpul pentru o varietate de culori, imprimeuri și modele. La urma urmei, dacă nu primăvara, atunci ce moment mai bun putem găsi pentru a îndrăzni să ne cumpărăm o pereche de cizme colorate ?

Cum să porți ACEEAȘI pereche de blugi în 3 STILURI DIFERITE

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Alb, roșu sau albastru, iată idei astfel încât să aveți un look impecabil.

Cizmele ALBE

Cizmele albe sunt un adevărat articol de cult al garderobei trendsetteri și fashionistelor.  Ducându-te cu gândul  la o imagine clasică de epocă, delicată, le poți purta atât cu negru, cât și cu culori vii. În imagine: puțin roșu pentru a aduce totuși aerul de vară.

Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

Dacă partenerul tău îți spune ASTA, sigur te ÎNȘALĂ

Cizmele ALBASTRE

Cizme albastre, în combinația potrivită, creează un look sobru și rafinat. Pentru un look extrem de elegant, abordează o rochie într-o nuanță de albastru puternic, la care asotează-i un sacou negru de inspirație masculină. Per total, imagine ava fi desăvârșită!

Ce ALIMENTE să NU consumi niciodată înainte de culcare

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

Cizmele ROȘII

Cizmele roșii sunt întotdeauna de mare impact. Sunt perfecte pentru denim și iată cum un look relativ închis poate fi însuflețit total.

 

Comentarii: