RELATII

Motivele pentru care sotul NU face sex cu tine

Foto: Pinterest.com

Ai observat ca sotul tau nu mai vrea sa faceti sex? In spatele acestui fapt pot fi mai multe motive care, majoritatea, nu au legatura cu tine.

Mai jos vei gasi o lista cu cele mai frecvente cauze. Este important insa sa stii ca refuzul lui nu inseamna ca nu te mai iubeste, dar, cu toate acestea, odata ce identifici motivatia lui, poti actiona astfel incat viata voastra sexuala sa fie ca in prima zi.

Cele mai comune motive pentru care sotul nu vrea sa faca sex

Vrea sa se relaxeze dupa o zi lunga. Daca de fiecare data cand se intoarce de la serviciu se retrage in lumea lui, lucrul acesta poate eroda relatia dintre voi. Este posibil ca el sa nu stie ca iti lipsesc momentele petrecute impreuna. Asa ca spune-i. Ati putea bea vin impreuna, ati putea viziona un film etc. Si, din moment ce sunteti unul langa celalalt, exista posibilitatea de a face sex.

Copiii. Specialistii spun ca in momentul in care apar copiii, sexul ar putea fi pus pe un loc secund. Relatia ar putea fi pusa pe locul doi. De asemenea, daca nu aveti cu cine sa lasati copiii, atunci este si acesta un motiv pentru care sexul nu mai este o prioritate pentru sot si chiar si pentru tine. Specialistii recomanda ca in momentul in care va doriti sa fiti singuri, sa le comunicati celor mici ca este momentul in care parintii au nevoie de putin timp impreuna.

PARADOX: Îți înșeli partenerul, iar acesta te iubește mai mult/ STUDIU

Idei INEDITE pentru ÎMBUNĂTĂȚIREA vieții sexuale

MITURI despre nutriție DEMONTATE de specialiști

Vrea jocuri video sau sa se uite la televizor la evenimente sportive. Este normal sa isi doreasca sa faca si alte lucruri. Insa si relatia este importanta. De aceea incercati sa faceti un compromis. Sa existe unele momente pe care sa le petreceti impreuna, pe langa cele in care fiecare se ocupa de propriile pasiuni.

TRUCURI pentru A ÎNCĂRCA telefonul rapid

La ce folosește adâncitura de pe fundul sticlelor de vin?

ȘOCANT! Principalul MOTIV pentru care o femeie părăsește un bărbat. NU, nu este la ce te gândești!

Este acea perioada a lunii. Unii barbati nu pot face sex cand sotiile lor au menstruatie. Si acesta ar putea fi nu motiv pentru care refuza relatiile intime.

Nu se simte bine in pielea lui

Isi doreste ca sexul sa fie mai spontan. Iti amintesti cand ati facut ultima data sex in baie fara motiv? Incercati sa nu transformati sexul intr-o activitate programata. L-ai putea „programa” in mintea ta, iar cand vine acasa implicati-va in activitati care vor duce la un act intim.

Nu se simte bine in pielea lui. Femeile nu sunt singurele care isi fac griji pentru felul in care arata. Si barbatii au aceasta problema. Asigura-l ca pentru tine este atragator. In plus, ati putea face anumite lucruri ipreuna, astfel incat sa fiti amnadoi activi si sa il ajuti sa treaca peste complexele sale.

Principalele DEFECTE ale femeilor prin care resping bărbații

Cum poți face un avocado crud să se coacă în 10 minute

Cu DIETA NATMAN poți pierde 3-5 kg în doar 4 zile

S-a inventat cafeaua TRANSPARENTĂ

Se uita la prea multe filme pentru adulti. Daca face lucrul acesta nu inseamna ca nu mai este atras de tine. Insa, specialistii spun ca cei care vizioneaza filme pentru adulti ar putea sa nu mai simta la fel de mult dorinta de a face sex. Cel mai bine este sa discutati despre astfel de probleme pentru a gasi o solutie.

„Vă rup frunzele?” auziți când cumpărați ridichi. VEZI de ce ar trebui să spui NU

Cele mai frecvente GREȘELI pe care le faci când gătești cu ulei de măsline

Isi face griji in legatura cu locul de munca. Este bine ca uneori sa va inchideti telefoanele, sa nu va verfificati mail-ul, pentru a va concentra numai asupra voastra. Ar trebui, totusi, sa faceti un compromis. Asta pentru ca unora le place sa se simta indispenabili. Pentru ca le creste stima de sine. Si, astfel, vor aparea imbunatatiri si la nivelul actului sexual.

Comentarii: