NUTRITIE

S-a inventat cafeaua TRANSPARENTĂ

 

Dacă vă doreați să savurați o cafea, fără a avea problema petelor lăsate de aceasta pe dinți, visul vi s-a îndeplinit. De acum, puteți cumpăra cafea transparentă precum apa, iar petele dentare lăsate de cafea vor fi de domeniul trecutului.

Inventată de genialii frați David și Adam Nagy, proprietarii cafelei transparente CLR CCF , produsul a fost lansat de curând.

”Suntem băutori înrăiți de cafea și, la fel ca mulți alți oameni, bineînțeles că ne-am confruntat cu petele dentare. Nu era nimic pe piață care să satisfacă nevoia noastră, așa că ne-am creat propria rețetă.”  a explicat unul dintre cei doi frați Nagy conceptul ce a stat în spatele cafelei transparente.

Chiar dacă acest produs similar cafelei este transparent, are un gust puternic și poate fi servit atât rece cât și cald sau se poate amesteca chiar și în cocktail-uri.

În momentul de față frații Nagy sunt convinși de succesul cafelei incolore și ne asigură că folosesc boabe de cafea proaspătă arabică prăjită și nu conține conservanți, îndulcitori și stabilizatori.

Clătite cu zucchini și iaurt grecesc, dulci sau sărate/ MIC DEJUN SĂNĂTOS și HRĂNITOR

Cum să ai cele mai lungi gene

Care este meniul unei franțuzoiace? Iată secretul datorită căruia își păstrează silueta!

Iar veștile bune nu se opresc aici! Este din ce în ce mai bine, deoarece cafeaua incoloră conține doar 8 calorii/200 ml, așa că o puteți lua în considerare în timpul dietelor.

Detox după sărbători. De ce are nevoie organismul de acesta

INCREDIBIL! Tot timpul acesta am gătit GREȘIT cartoful copt. Iată cum se face corect

Care sunt cele trei ALIMENTE pe care TOȚI nutriționiștii le evită

Prețul nu este unul piperat, 2 sticle se vând la prețul a două cafele normale de la Starbucks.

Comentarii: