NUTRITIE

Care sunt cele trei ALIMENTE pe care TOȚI nutriționiștii le evită

Foto: Pinterest.com

 

 

Deși par inofensive, unele alimente pe care le consumăm zilnic, fie crezând că ne ajută organismul, fie pentru că ne plac foarte mult ne pot îmbolnăvi mai grav decât credem.

De aceea, deși nu se întâmplă foarte des să fie de acord cu o anumită recomandare, în ceea ce privește cele trei categorii de alimente de mai jos, toți nutriționiștii sunt de acord: sunt nesănătoase și, în același timp, adevărate ”bombe” calorice.

Sucurile de fructe

Toți nutriționiștii recomandă evitarea sucurilor de fructe îmbuteliate, de pe rafturile supermarketurilor. Multe dintre ele, deși ”100% naturale”, conțin o cantitate mare de zahăr. De asemenea, în ceea ce privește sucurile naturale, fresh-urile, nutriționiștii recomandă consumarea lor cu măsură.

Foto: Pinterest.com

Mix-urile de cereale

Mixurile de cereale cumpărate din comerț sunt în mare parte, de asemenea, pline de zahăr și au o cantitate prea mică de nutrienți. În schimb, este recomandată cumpărarea de cereale de calitate, pe care să vi amestecați dumneavoastră, în funcție de preferințe sau indicații terapeutice.

Obiceiuri alimentare pe care trebuie să le introduci în BUCĂTĂRIA ta

Antidoturi naturale pentru dezechilibrele hormonale

5 BĂUTURI digestive pe care trebuie să le servești după o masa copioasă

Foto: Pinterest.com

Produsele de patiserie

Cu foarte puțin excepții, produsele de patiserie sunt preparate cu făină albă, sunt prăjite și au o valoare nutritivă scăzută, însă foarte multe calorii. Nutriționiștii recomandă în schimb introducerea în alimentație a cerealelor integrale, fără adaos de zahăr și în niciun caz folosite pentru prepararea unor produse prin prăjire.

60% dintre femei se gândesc la el în timp ce fac sex. Și nu este partenerul lor!

Adevărul despre dependența de sex. Dezvăluirile experților

Totul despre SEX-APPEAL și cum poți să fii SEXY

Foto: Pinterest.com

Comentarii: