LIFESTYLE

Principalele DEFECTE ale femeilor prin care resping bărbații

 

Sunt multe motive pentru care anumite femei nu sunt placute de barbati, insa doar cateva sunt si recunoscute. Aceasta pentru ca, asa cum fiecare femeie este difertita, asa sunt si gusturile barbatilor in materie de femei.

Cu toate acestea, principalele defecte nu tin de greutate, cum probabil s-ar fi asteptat multe dintre voi, ci de comportament si atitudine.

Iata cateva dintre ele:

Dau impresia de neglijenta

Una dintre cele mai des intalnite greseli comise de o femeie este cea prin care aceasta transmite clar ca nu se considera sexy si nici nu incearca sa devina: neglijenta, murdaria si mirosurile neplacute ale trupului.

Care este meniul unei franțuzoiace? Iată secretul datorită căruia își păstrează silueta!

Detox după sărbători. De ce are nevoie organismul de acesta

INCREDIBIL! Tot timpul acesta am gătit GREȘIT cartoful copt. Iată cum se face corect

Care sunt cele trei ALIMENTE pe care TOȚI nutriționiștii le evită

Subaprecierea si lipsa de respect fata de sine

Unele defecte tin de inexistenta autorespectului. Femeia care nu se autoapreciaza exprima acest lucru prin tinuta sleampata, supraponderabilitatea, lipsa de tonus muscular si de incredere.

Exagerarea

Unele femei exagereaza incercand sa se faca placute si aceasta disperare produce o reactie de respingere. Fiind prea agresive, prea dornice, prea interesate sfarsesc prin a-si izgoni admiratorii.

Orice exagerare duce, de obicei, la efectul contrar. Alegerea proasta a vesmintelor, bijuteriilor, parfumului trimit mesaje mai degraba negative decat pozitive. Uneori femeile isi tolereaza unele defecte minore care ar putea fi usor indepartate de catre un dentist sau dermatolog.

Care sunt GREȘELILE pe care TOATE femeile le fac într-o relație

Primele poze OFICIALE din Sezonul 7 al serialului Game of Thrones

Clătite cu zucchini și iaurt grecesc, dulci sau sărate/ MIC DEJUN SĂNĂTOS și HRĂNITOR

Cum să ai cele mai lungi gene

Stilul ”soacra”

Un alt mod de a indeparta barbatii este tendinta de a ridica obstacole in incercarea lor de a se apropia – critici, pesimism, masculinitate in comportamnet, duritati, tafna sau indiferenta.

Alcoolul si fumatul, exact in aceasta ordine

Obiceiurile proaste sunt metehne care indeparteaza; doua dintre ele au un efect extrem de nociv asupra atractivitatii: fumatul si alcoolul.

Comportamentul de ”prost gust”

Comportarile de prost gust sau ieftine determina reactii negative prompte. Barbatii tind sa antipatizeze femeile zgomotoase, dure, care injura, se poarta indecent sau se imbraca provocator.

PARADOX: Îți înșeli partenerul, iar acesta te iubește mai mult/ STUDIU

Idei INEDITE pentru ÎMBUNĂTĂȚIREA vieții sexuale

MITURI despre nutriție DEMONTATE de specialiști

Negativismul, un handicat mai mare decat obezitatea

Trasaturile negative de caracter pot sa diminueze atractia fizica a femeii in cauza. Una dintre cele mai neplacute este negativismul, care reprezinta un handicap mai serios decat obezitatea.

Comentarii: