LIFESTYLE

SENZAȚIONAL! La 52 ani, și-au pierdut copilul la Colectiv. Acum, au o fetiță!

Foto: obiectivbr.ro

Marcela şi Dorin Bucă, părinţii lui Andrei, tânărul în vârstă de 29 de ani care a murit în tragedia din clubul „Colectiv”, nu au suportat ideea de a nu avea un copil. În urmă cu câteva zile, Marcela Bucă (52 ani) a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Soţii Bucă spun că fetiţa este o minune, un dar de la Dumnezeu.

Povestea soţilor Marcela şi Andrei Bucă, din Brăila, pare desprinsă dintr-un film. După ce, pe 30 octombrie 2015, şi-au pierdut unicul fiu, Andrei Bucă (29 ani), în cumplita tragedie din clubul bucureştean “Colectiv”, cei doi au avut puterea să treacă peste durerea sfâşietoare şi să o ia de la capăt, cu speranţă şi credinţă.

După cu relatează cotidianul „Obiectiv Vocea Brăilei”, de câteva zile soţii Bucă au din nou un motiv de bucurie. Cu doar câteva zeci de ore înainte de marea sărbătoare creştină a Învierii Domnului, în familia lor a sosit un nou membru: Andreea Gabriela. Deşi are 52 de ani, Marcela a născut fără mari probleme, fetiţă fiind perfect sănătoasă.

Victoria Beckham, decorată de CASA REGALĂ

Cu DIETA NATMAN poți pierde 3-5 kg în doar 4 zile

I-au pus numele Andreea în memoria lui Andrei, iar Gabriela pentru că vestea că Marcela este însărcinată a venit chiar în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril. „Poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a adus veşti pe lume, inclusiv despre venirea Mântuitorului. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, a declarat Dorin Bucă pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

„Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă”, a mai spus bărbatul.

S-a inventat cafeaua TRANSPARENTĂ

Cele mai sănătoase părți ale legumelor și fructelor pe care le ARUNCI

Cum ne influenţează vremea rece din această perioadă

„Simţeam că viaţa noastră nu mai are niciun sens” Dorin Bucă spune că nici el şi nici soţia sa nu s-au putut împăca cu gândul că au rămas singuri după ce şi-au pierdut unicul fiu în violentul incendiu din clubul „Colectiv”.

Foto: adevarul.ro

„În momentul când a plecat Andrei dintre noi, simţeam că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”, a mai declarat Dorin Bucă.

Andrei, tânărul arhitect, care îşi iubea enorm ţara

Andrei Petru Bucă, tânărul care a pierit în clubul “Colectiv” la doar 29 de ani, a fost un copil de excepţie. Absolvise facultatea de arhitectură şi lucra la o renumită firmă din domeniu, fiind pe drumul de a deveni un nume greu în arhitectura românească.

Foto: obiectivbr.ro

„La educaţia şi aptitudinile sale, ar fi putut oricând să plece în străinătate. Eu l-am convins să rămână în ţară, pentru că şi aici se pot face lucruri deosebite, iar el a îmbrăţişat până la urmă atât de mult această idee încât încerca să îi convingă şi pe alţii să rămână şi să îşi facă o carieră de succes în ţară. Şi-a iubit ţara. Mi-ar fi plăcut să ajungem să lucrăm împreună în domeniul meu, al construcţiilor navale”, declara Dorin Bucă la comemorarea unui an de la tragicul eveniment din “Colectiv”.

Încă nu s-a făcut dreptate pentru Andrei şi celelalte victime din “Colectiv”

Dorin Bucă mai spune şi că încă aşteaptă ca persoanele responsabile de moartea celor 64 de victime din „Colectiv” să fie pedepsite. Însă, cel puţin deocamdată, procesele intentate de familiile victimelor împotriva patronilor clubului „Colectiv” trenează.

Principalele DEFECTE ale femeilor prin care resping bărbații

Cum să-ți îngrijești părul în timpul SARCINII

Cum poți face un avocado crud să se coacă în 10 minute

„Abia în mai se va relua procesul intentat de asociaţia din care facem şi noi parte, numită «Colectiv GTG 3010». Aşteptăm să vedem cum se vor mişca lucrurile în continuare, dar deocamdată nu s-a mişcat mare lucru”, a declarat Dorin Bucă.

Tatăl lui Andrei, convins că la Colectiv s-a întâmplat ”ceva ciudat”

Acesta urmăreşte cu mare atenţie toate informaţiile care apar în presă sau pe diverse site-uri, despre cauza producerii tragediei din “Colectiv”. “Recent, a fost publicat un articol de nişte jurnalişti ruşi care susţin că acolo a fost un atentat”, a declarat tatăl lui Andrei pentru sursa citată.

De altfel, şi în urmă cu câteva luni, acesta părea convins că lucrurile nu sunt chiar aşa cum le prezintă comunicatele oficiale.

Care sunt GREȘELILE pe care TOATE femeile le fac într-o relație

Primele poze OFICIALE din Sezonul 7 al serialului Game of Thrones

Clătite cu zucchini și iaurt grecesc, dulci sau sărate/ MIC DEJUN SĂNĂTOS și HRĂNITOR

“Se aud tot felul de lucruri… La întâlnirile de la Bucureşti cu ceilalţi părinţi îndoliaţi, am avut posibilitatea să discut cu anumiţi experţi a căror părere este că în clubul respectiv s-a întâmplat ceva ciudat, că focul a fost sprijinit cu anumite substanţe care, în mod normal, nu aveau ce să caute acolo. Flacăra a durat puţin, dar căldura a avut o intensitate extraordinar de mare. Andrei nu a avut arsuri pe corp, ci doar în zona gurii, din cauza aerului fierbinte pe care l-a inspirat”, ne declara, astă toamnă, Dorin Bucă.

Comentarii: