LIFESTYLE

Victoria Beckham, decorată de CASA REGALĂ

 

Victoria Beckham a fost răsplătită de către Printul William atât pentru activitățile ei umanitare cât și pentru cariera ei în modă.

Începându-și cariera ca solistă în trupa Spice Girls, Posh și-a dat seama că nu acesta este drumul ei, Astfel, mai întâi timid, apoi din ce în ce mai îndrăzneț, Victoria s-a lansat în lumea modei, un drum care i-a adus foarte mult succes, devenind cunoscută ca business woman pe plan internațional.

Cum e mama, așa e și fiica! Dictonul s-a aplicat și în cazul Victoriei Beckham, fiica ei, Harper, fiind și ea deja o celebritate în domeniu, iar numele ei deveind deja o marcă înregistrată.

Realizările lui Posh nu au fost trecute cu vederea de Casa Regală, care a decis că ea merită să intre în rândul aleșilor Imperiului Britanic.

Care este meniul unei franțuzoiace? Iată secretul datorită căruia își păstrează silueta!

Detox după sărbători. De ce are nevoie organismul de acesta

INCREDIBIL! Tot timpul acesta am gătit GREȘIT cartoful copt. Iată cum se face corect

Care sunt cele trei ALIMENTE pe care TOȚI nutriționiștii le evită

Victoria a fost decorată în data de 19 aprilie de Prințul William, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfășurat la Casa Regală, și este acum un ofițer al Ordinului Imperiului Britanic.

Care sunt GREȘELILE pe care TOATE femeile le fac într-o relație

Primele poze OFICIALE din Sezonul 7 al serialului Game of Thrones

Clătite cu zucchini și iaurt grecesc, dulci sau sărate/ MIC DEJUN SĂNĂTOS și HRĂNITOR

Cu acest titlu, Posh ajunge pe aceeși treaptă cu soțul ei David Beckham, care a fost decorat cu 13 ani în urmă pentru performanțele sportive.

Comentarii: