LIFESTYLE

Albă ca Zăpada de Siberia. Povestea fetiţei albinoase pe care se bat AGENŢIILE de modele

O fetiţă de opt ani care are albinism, supranumită „Alba ca Zăpada“ datorită părului ei alb şi a pielii ca de porţelan, a devenit foarte căutată de agenţiile de modelling.

Micuţa, al cărei nume este Nariiana, s-a născut în regiunea siberiană Iakutia şi toţi membrii familiei sale, etnici iakuţi, au părul negru. Ea e singura blondă, cu un păr izbitor de alb şi cu pielea ca de porţelan, scrie presa locală citată de ziarul britanic Daily Mail.

Mama sa a refuzat mai multe solicitări din partea unor agenţii de modelling, pentru că nu vrea ca fetiţa sa să înceapă atât de curând o astfel de carieră.

Fotografiile surprind contrastul dintre micuţa „„Alba ca Zăpada” şi sora ei mai mare, Karina, în vârstă de 14 ani, care are părul negru, ca toată familia și sunt executate de fotograful Vadim Rufov.

Părinţii fetiţei, Elena şi Albert, spun că Nariiana este primul albinos din ambele ramuri ale familiei. Femeia a declarat că fiica sa ar vrea să fie model, dar se concentrează acum pe hobby-urile caracteristice copilăriei.

Principalele DEFECTE ale femeilor prin care resping bărbații

Cum să-ți îngrijești părul în timpul SARCINII

Cum poți face un avocado crud să se coacă în 10 minute

Victoria Beckham, decorată de CASA REGALĂ

„Am primit multe oferte de la agenţii de modelling şi de publicitate, dar nu vrem ca ea să muncească de pe acum. În timpul liber îi place să danseze şi să deseneze”, a spus Elena.

„Când o să mai crească, va alege ceea ce doreşte pentru ea. Acum, când o întreb, spune că vrea să fie model”, a adăugat mama fetiţei.

Cu DIETA NATMAN poți pierde 3-5 kg în doar 4 zile

S-a inventat cafeaua TRANSPARENTĂ

Cele mai sănătoase părți ale legumelor și fructelor pe care le ARUNCI

Cum ne influenţează vremea rece din această perioadă

De ce se bat agenţiile pentru o fetiţă care arată diferit? Explică fotograful Vadim Rufov: „Este cea mai neobişnuită persoană pe care am întâlnit-o. Este albinoasă şi e incredibil de artistică. A petrecut două ore pozând pentru mine. Din secunda în care ne-am întâlnit, am început să vorbim de parcă ne ştiam de mult timp. Ochii ei nu strălucesc, dar, cu toate astea, imaginile au ieşit grozav, le iubesc.”

Comentarii: