MODA

ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă

Foto: theblondesalad.com / instagram.com

Alb de sus până jos? Da, este tendința acestei veri pe care designerii o adoră.

Sofisticat, feminin, șic: un costum în integralitate alb este soluția perfectă pentru multe ocazii diferite, de la șinuta de birou la cea de petrecere a timpului liber, trecând prin multe alte ținute formale.

Pentru a va convinge să-l încercați, am aruncat un ochi către cele mai interesante protagoniste ai Street Style-ului, iar ceea ce am găsit este surprinzător: 4 outfit-uri complete, numai bune pentru a se potrivi cu fiecărui gust, stil personal sau… nevoi.

De la suprapunerile de piese vestimentare purtate de Chiara Ferragni,  la salopeta din denim asoratată cu accesorii glam a lui Hanneli Mustaparta. De la eleganța albului imaculat al pantalonilor Culotte, la combinații de nunațe de alb într-o ținută elegantă dar chic alcătuită din denim și blazer.

ALB CHIC

Dacă îți dorești o ținută simplă dar rafinată în același timp, albul este un aliat valoros. Iată un outfit simplu și elegant: pantaloni culotte din mătase, cămașă de bumbac, sandalele cu toc gros asortate cu accesorii aurii și… ați terminat!

Ce TIPURI de sex urăsc femeile

UIMITOR! Majoritatea femeilor au ACEASTĂ fantezie  în timpul sexului

Care este ADEVĂRATUL sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

DENIM ALB

Denimul este materialul care se potrivește la orice ținută, iar atunci când este de culoare albă, variantele sunt practic infinite: Hanneli Mustaparta a ales o slopetă de blugi, cu manșetele suflecate astfel încât glezna să fie lăsată la vedere, o bluză cu mâneci trei sferturi, o pereche de sanadale cu toc înalt în culoare contrastantă , dar având și elemente de alb, la care a asortat o perche de ochelari de soare.

„Vă rup frunzele?” auziți când cumpărați ridichi. VEZI de ce ar trebui să spui NU

Cele mai frecvente GREȘELI pe care le faci când gătești cu ulei de măsline

SENZAȚIONAL! La 52 ani, și-au pierdut copilul la Colectiv. Acum, au o fetiță!

SUPRAPUNERE de articole

Imaginea realizată de Chiara Ferragni este alegerea perfectă dacă îți dorești să nu treci neobservată! Diferențele de volum și texturi crează împresia de mișcare continuă. Partea superioară este transpaentă și supradimensionată, iar parte inferioară  este completată perfect de fusta plisată până la genunchi și de o pereche de sandalele cu toc înalt.

MITURI despre ceea ce îşi doresc BĂRBAȚII în dormitor

Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Se însoară prințul Harry?

Nunațe de ALB

Folosirea în același outfit a diverselor nuanțe ale unei culori este must-ul acestei veri. Amestecă practic nunațele de alb pentru a obține în final un outfit deosebit: denim alb imaculat, un blazer alb murdar, sandale albe cu toc de și o geantă de mici dimensiuni în culoare contrastantă… iar efectul optic va di desăvârșit!

Comentarii: